Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Polanica FC Zaradnii
433 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Żyrkowski speelt de bal door. Gruszczak kopt de bal weg. Klungelig pakt Domagalski de bal. Marciszewski rent richting de bal. Marciszewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Lizak passt de bal zonder na te denken. Krakowiak is nu in balbezit. Sędłak rent richting de bal. Sędłak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Polanica - FC Zaradnii 0:1

20e minuut.
Charzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikorski onderschept slim de pass. Sikorski passt de bal zonder na te denken. Krakowiak rent richting de bal. Krakowiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Marciszewski onderschept slim de pass. Domagalski rent richting de bal. Domagalski passt de bal zonder na te denken. Powierża rent richting de bal. Powierża draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Polanica - FC Zaradnii 1:1

45e minuut.
Muzek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Antas met de inworp. Domagalski is nu in balbezit. Domagalski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Polanica 51%, FC Zaradnii 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Polanica - FC Zaradnii 1:1

48e minuut.
Muzek geeft een lange en hoge pass. Puda rent richting de bal. Met opzet legt Kurmanowski zijn tegenspeler op de grond. Kurmanowski krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Charzyński met een snelle inworp. Trzmielewski rent richting de bal. Powierża onderschept slim de pass. Powierża geeft een hoge lob. Gajdzik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Muzek rent richting de bal. Domagalski onderschept slim de pass. Domagalski met een sublieme pass. Marciszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Marciszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Polanica - FC Zaradnii 2:1

82e minuut.
Daar is Włoch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domagalski is nu in balbezit. Domagalski passt de bal met de wreef. Marciszewski rent richting de bal. Marciszewski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Polanica - FC Zaradnii 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Polanica 38%, FC Zaradnii 62%.
FC Polanica - FC Zaradnii 3:1