Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Algarve FC Noox
NMAP Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.9 gemiddelde waardering 48.8
solid Schieten solid
very good Passen solid
very good Verdedigen solid


4e minuut.
Majowicz met een sublieme pass. Bogado probeert naar een medespeler te passen. Daniel met een sublieme pass. Kolde bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolde schiet op doel. Iling-Junior verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Cantos rent richting de bal. Daniel onderschept slim de pass. Kolde bereikt de bal nog maar net als eerste. Daniel rent richting de bal. Daniel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Daar is Majowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velchev rent richting de bal. Velchev probeert naar een medespeler te passen. Dominikowski is nu in balbezit. Dominikowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Bogado rent richting de bal. Bogado geeft een hoge lob. Daar is King, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolde rent richting de bal. Kolde schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Algarve - FC Noox 1:0

44e minuut.
Ciucean probeert naar een medespeler te passen. Daar is Šinor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šinor passt de bal met de wreef. Robbia rent richting de bal. Robbia geeft een lange en hoge pass. Iling-Junior probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kolde krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Algarve - FC Noox 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Algarve 44%, FC Noox 56%.
F.C. Algarve - FC Noox 2:0

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Park-Hyuon met de inworp. Bogado geeft de bal voor. Daniel maakt een snoekduik en kopt de bal. Iling-Junior werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Algarve - FC Noox 3:0

61e minuut.
Doeltrap. Mayer Gil komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Mayer Gil is nu in balbezit. Mayer Gil geeft een lange en hoge pass. Daniel is nu in balbezit. Daniel haalt uit met een fantastische trap. Iling-Junior probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dracena komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Persyn geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. King met een snelle inworp. Velchev geeft de bal voor. Dominikowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wlazło komt het veld opgelopen. Nin Novoa met een snelle inworp. Gros heeft problemen om de bal te vangen. Gros geeft een hoge lob. Dominikowski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Nivajärvi controleert de bal met de borst. Bogado is nu in balbezit. Bogado passt de bal in één keer door. Wlazło bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlazło schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Majowicz speelt de bal door. Robbia probeert naar een medespeler te passen. King is nu in balbezit. Wlazło onderschept slim de pass. Wlazło schiet op doel. Iling-Junior verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Bogado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogado passt de bal in één keer door. Wlazło rent richting de bal. Wlazło haalt uit met een fantastische trap. Iling-Junior maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Algarve - FC Noox 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Algarve 47%, FC Noox 53%.
F.C. Algarve - FC Noox 4:0