Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Czarni II Zabrze Wroclav
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18.5
hopeloos Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


22e minuut.
Czapla onderschept slim de pass. Kopaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumanowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szumanowski krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Szumanowski onderschept slim de pass. Gibadło bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jońca rent richting de bal. Jońca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Czarni II Zabrze 51%, Wroclav 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Czarni II Zabrze - Wroclav 0:0

68e minuut.
Czyżewski geeft een hoge lob. Inworp. Polak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kopaszewski is nu in balbezit. Kopaszewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stoparek onderschept slim de pass. Kopaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaszewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Szumanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibadło tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szumanowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Kurczyński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Rękawek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jońca is nu in balbezit. Jońca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Czarni II Zabrze 47%, Wroclav 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Czarni II Zabrze - Wroclav 0:0