Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-22 19:56
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0099
  • Stadion: SRS Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4681
SRS MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie
3 Tactiek Wózek
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.8 gemiddelde waardering 43.8
average Schieten adequate
adequate Passen very good
average Verdedigen weak


7e minuut.
Salachna heeft problemen om de bal te vangen. Zenteno rent richting de bal. Salachna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salachna krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Danoušek met een sublieme pass. Pastecki rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Biegun ... Strafschop! Pastecki raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Guibelalde neemt zijn aanloop. Paal! Majak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SRS - MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie 1:0

16e minuut.
Dimitrov passt de bal in één keer door. Zenteno is nu in balbezit. Fritegotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Zenteno onderschept slim de pass. Zenteno haalt uit met een fantastische trap. Danoušek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Salachna met de inworp. Pastecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastecki passt de bal zonder na te denken. Guibelalde rent richting de bal. Guibelalde schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Pitulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Rácz verovert de bal door een tackle van achteren. Rácz met een sublieme pass. Szita geeft een hoge lob. Dimitrov krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Rácz is nu in balbezit. Rácz passt de bal in één keer door. Humić rent richting de bal. Humić geeft een lange en hoge pass. Dimitrov krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Danoušek bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Cloet geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Szita de bal. Dimitrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Guguła de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Humić zal de hoekschop nemen. Zenteno springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SRS - MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie 1:1

45e minuut.
León is nu in balbezit. León met een sublieme pass. Guibelalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastecki is nu in balbezit. Pastecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SRS 56%, MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SRS - MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie 1:1

53e minuut.
Pałyga is nu in balbezit. Salachna verovert de bal door een tackle van achteren. Salachna speelt de bal door. Guibelalde is nu in balbezit. Guibelalde schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Humić geeft een lange en hoge pass. Daar is Zenteno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Possenti probeert naar een medespeler te passen. Zenteno heeft problemen om de bal te vangen. Zenteno schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Guguła is nu in balbezit. Guguła geeft een lange en hoge pass. Pastecki kopt de bal weg. Guibelalde is nu in balbezit. Guibelalde schiet op doel. Majak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SRS 56%, MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SRS - MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie 1:1