Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta Dwikozy KS Tajfun Częstochowa
taktyka Tactiek 433
51% Balbezit 49%
30% Spel op eigen helft 70%
29 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.6 gemiddelde waardering 42.5
excellent Schieten good
solid Passen average
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Yáñez speelt de bal door. Fərzəliyev rent richting de bal. Zlatev is nu in balbezit. Zlatev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Dwikozy - KS Tajfun Częstochowa 1:0

8e minuut.
Galati rent richting de bal. McGrath onderschept slim de pass. McGrath geeft een lange en hoge pass. Lukierek is nu in balbezit. Lukierek haalt uit met een fantastische trap. Vigorelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Fərzəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Fərzəliyev passt de bal zonder na te denken. Bombel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zlatev is nu in balbezit. Zlatev schiet op doel. Vigorelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Dwikozy - KS Tajfun Częstochowa 2:0

34e minuut.
McGrath met een sublieme pass. Fərzəliyev is nu in balbezit. Fərzəliyev passt de bal zonder na te denken. Zlatev is nu in balbezit. Zlatev haalt uit met een fantastische trap. Vigorelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Daar is Lukierek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fərzəliyev rent richting de bal. Lukierek is nu in balbezit. Lukierek draait met de bal, schiet en ... Darras probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
McGrath geeft een lange en hoge pass. Bombel geeft een lange en hoge pass. Yáñez kopt de bal weg. Lukierek is nu in balbezit. Lukierek haalt uit met een fantastische trap. Vigorelli bokst de bal weg.

43e minuut.
Lukierek passt de bal in één keer door. Fərzəliyev rent richting de bal. Fərzəliyev met een sublieme pass. Zlatev is nu in balbezit. Zlatev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Dwikozy 39%, KS Tajfun Częstochowa 61%.
Sparta Dwikozy - KS Tajfun Częstochowa 2:0

48e minuut.
Klungelig pakt Baotian de bal. McGrath onderschept slim de pass. McGrath probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lukierek de bal. Lukierek haalt uit met een fantastische trap. Vigorelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Yáñez onderschept slim de pass. Lukierek is nu in balbezit. Lukierek passt de bal in één keer door. Zlatev rent richting de bal. Zlatev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Lukierek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dučić begaat een overtreding. Lukierek raakt geblesseerd tijdens het duel. Yáñez wilt de vrije trap nemen. Ţugulea kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Baotian de bal onder controle te krijgen. Fərzəliyev rent richting de bal. Fərzəliyev draait met de bal, schiet en ... Vigorelli bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Dwikozy - KS Tajfun Częstochowa 3:0

55e minuut.
Vescovi speelt de bal door. Toselli speelt de bal door. Daar is Ţugulea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zlatev verovert de bal door een tackle van achteren. Zlatev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Zangrando met een sublieme pass. Fərzəliyev rent richting de bal. Ţugulea onderschept slim de pass. Ţugulea speelt de bal door. Yáñez geeft een hoge lob. Vigorelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Baotian kopt de bal weg. McGrath rent richting de bal. McGrath passt de bal zonder na te denken. Yáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yáñez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
McGrath speelt de bal door. Lukierek bereikt de bal nog maar net als eerste. Darras legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lukierek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fərzəliyev legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Vigorelli bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Dwikozy - KS Tajfun Częstochowa 4:0

73e minuut.
Roszkowski rent richting de bal. Frezzolino onderschept slim de pass. Frezzolino speelt de bal door. Klungelig pakt Lukierek de bal. Lukierek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Gado verovert de bal door een tackle van achteren. Gado geeft een hoge lob. Darras heeft problemen om de bal te vangen. Lukierek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukierek schiet op doel. Vigorelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Cuadrado geeft de bal voor. Klungelig pakt Dučić de bal. Lukierek is nu in balbezit. Klungelig pakt Lukierek de bal. Lukierek haalt uit met een fantastische trap. Vigorelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Cuadrado passt de bal met de wreef. Zangrando is nu in balbezit. Zangrando passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zlatev de bal. Zlatev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Rubáš met een harde bal richting middenveld. Zangrando rent richting de bal. Zangrando probeert naar een medespeler te passen. Zlatev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Yáñez kopt de bal weg. Daar is Fərzəliyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fərzəliyev speelt de bal door. Lukierek rent richting de bal. Lukierek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Lukierek is nu in balbezit. Lukierek passt de bal zonder na te denken. Fərzəliyev is nu in balbezit. Fərzəliyev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Dwikozy - KS Tajfun Częstochowa 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Dwikozy 21%, KS Tajfun Częstochowa 79%.
Sparta Dwikozy - KS Tajfun Częstochowa 5:0