Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:59
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0106
  • Stadion: Promyk Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 16898
Promyk Lokomotive Beienheim
532 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
16% Spel op eigen helft 84%
28 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 20.7
very good Schieten poor
adequate Passen weak
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Fagerholm passt de bal met de wreef. Tyrajski is nu in balbezit. Holzmann verovert de bal door een tackle van achteren. Holzmann geeft een lange en hoge pass. Särkikangas springt en kopt de bal. Lancelowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Holzmann is nu in balbezit. Devriendt is nu in balbezit. Holzmann speelt de bal door. Särkikangas is nu in balbezit. Särkikangas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Promyk - Lokomotive Beienheim 1:0

6e minuut.
Särkikangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Särkikangas geeft een hoge lob. Devriendt is nu in balbezit. Devriendt haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Särkikangas heeft problemen om de bal te vangen. Holzmann rent richting de bal. Särkikangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Särkikangas haalt uit met een fantastische trap. Lancelowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Promyk - Lokomotive Beienheim 2:0

16e minuut.
Särkikangas rent richting de bal. Särkikangas met een sublieme pass. Devriendt bereikt de bal nog maar net als eerste. Devriendt draait met de bal, schiet en ... Lancelowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Promyk - Lokomotive Beienheim 3:0

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Niedziułka de bal onder controle te krijgen. Devriendt is nu in balbezit. Devriendt passt de bal zonder na te denken. Särkikangas rent richting de bal. Särkikangas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promyk - Lokomotive Beienheim 4:0

22e minuut.
Holzmann rent richting de bal. Särkikangas rent richting de bal. Met opzet legt Tyrajski zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Tyrajski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

23e minuut.
Plavšin bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Plavšin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Plavšin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wostal heeft problemen om de bal te vangen. Holzmann is nu in balbezit. Holzmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Devriendt is nu in balbezit. Holzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Holzmann passt de bal met de wreef. Särkikangas is nu in balbezit. Särkikangas schiet op doel. Lancelowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Devriendt bereikt de bal nog maar net als eerste. Devriendt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promyk - Lokomotive Beienheim 5:0

38e minuut.
Skorić kopt de bal weg. Särkikangas is nu in balbezit. Holzmann speelt de bal door. Daar is Devriendt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Devriendt draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Żbikowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Klingier met een snelle inworp. Särkikangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Särkikangas probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ganchegui passt de bal zonder na te denken. Holzmann probeert naar een medespeler te passen. Särkikangas is nu in balbezit. Särkikangas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promyk - Lokomotive Beienheim 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promyk 25%, Lokomotive Beienheim 75%.
Promyk - Lokomotive Beienheim 6:0

53e minuut.
Ganchegui speelt de bal door. Holzmann heeft problemen om de bal te vangen. Holzmann speelt de bal door. Daar is Särkikangas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Särkikangas schiet op doel. Lancelowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Ganchegui met een sublieme pass. Holzmann probeert de bal met de borst te controleren. Holzmann passt de bal in één keer door. Särkikangas rent richting de bal. Särkikangas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promyk - Lokomotive Beienheim 7:0

58e minuut.
Fagerholm is nu in balbezit. Klingier maakt een afschuwelijke overtreding. Fagerholm is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ganchegui zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Särkikangas kopt de bal weg. Holzmann speelt de bal door. Devriendt rent richting de bal. Devriendt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Klingier is nu in balbezit. Holzmann onderschept slim de pass. Holzmann geeft een hoge lob. Devriendt rent richting de bal. Devriendt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Daar is Särkikangas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Särkikangas passt de bal zonder na te denken. Devriendt is nu in balbezit. Devriendt haalt uit met een fantastische trap. Lancelowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Plavšin passt de bal zonder na te denken. Devriendt is nu in balbezit. Särkikangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Devriendt bereikt de bal nog maar net als eerste. Devriendt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Särkikangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Särkikangas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promyk - Lokomotive Beienheim 8:0

71e minuut.
Klingier geeft een lange en hoge pass. Fagerholm heeft problemen om de bal te vangen. Fagerholm geeft een lange en hoge pass. Devriendt rent richting de bal. Devriendt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promyk - Lokomotive Beienheim 9:0

77e minuut.
Särkikangas is nu in balbezit. Holzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Holzmann met een sublieme pass. Devriendt rent richting de bal. Devriendt draait met de bal, schiet en ... Lancelowski bokst de bal weg.

80e minuut.
Klungelig pakt Wostal de bal. Fagerholm is nu in balbezit. Fagerholm met een sublieme pass. Särkikangas is nu in balbezit. Särkikangas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promyk - Lokomotive Beienheim 10:0

87e minuut.
Holzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Holzmann passt de bal met de wreef. Särkikangas is nu in balbezit. Särkikangas haalt uit met een fantastische trap. Lancelowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promyk - Lokomotive Beienheim 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promyk 8%, Lokomotive Beienheim 92%.
Promyk - Lokomotive Beienheim 11:0