Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wściekłe Ziemniaki Olimpia Plewiska
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Futyma kopt de bal weg. Sobański heeft problemen om de bal te vangen. Kocikowski rent richting de bal. Zawadzki rent richting de bal. Zawadzki geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Dłużewski probeert de bal aan de voet te houden. Sobański rent richting de bal. Sobański passt de bal zonder na te denken. Jarząb rent richting de bal. Jarząb schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Rybski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocikowski is nu in balbezit. Kocikowski speelt de bal door. Gołosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołosz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Popiołek kopt de bal weg. Morela is nu in balbezit. Morela passt de bal met de wreef. Jarząb bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarząb schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Zawadzki geeft de bal voor. Wielmożny heeft problemen om de bal te vangen. Gołosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołosz schiet op doel. Dąbkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe Ziemniaki - Olimpia Plewiska 0:1

40e minuut.
Gołosz rent richting de bal. Dłużewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Darniak zijn tegenspeler op de grond. Darniak krijgt een gele kaart. Dłużewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Tupalski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe Ziemniaki - Olimpia Plewiska 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wściekłe Ziemniaki 48%, Olimpia Plewiska 52%.
Wściekłe Ziemniaki - Olimpia Plewiska 0:2

52e minuut.
Zaradny rent richting de bal. Zaradny probeert naar een medespeler te passen. Darniak geeft een lange en hoge pass. Morela bereikt de bal nog maar net als eerste. Morela draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Dłużewski verovert de bal door een tackle van achteren. Dłużewski speelt de bal door. Albański rent richting de bal. Kocikowski rent richting de bal. Kocikowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Zawadzki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fał komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wściekłe Ziemniaki 58%, Olimpia Plewiska 42%.
Wściekłe Ziemniaki - Olimpia Plewiska 0:2