Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:59
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0109
  • Stadion: DRG ARENA
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 9006
Dragoni Dzierżązno ConeTeam
NG V 1.2.1 [O] Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
34% Spel op eigen helft 66%
31 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
45.2 gemiddelde waardering 32.6
solid Schieten average
adequate Passen average
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Babiłło probeert naar een medespeler te passen. Davis bereikt de bal nog maar net als eerste. Davis passt de bal in één keer door. Babiłło rent richting de bal. Babiłło geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Amer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzierżak onderschept slim de pass. Dzierżak met een sublieme pass. Garotinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Garotinho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Lobor speelt de bal door. Recoteco rent richting de bal. Nalić begaat een overtreding. Nalić krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Dzierżak passt de bal in één keer door. Pomykacz rent richting de bal. Pomykacz probeert naar een medespeler te passen. Amer is nu in balbezit. Amer haalt uit met een fantastische trap. Ylänne bokst de bal weg.

19e minuut.
Nowrotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowrotek passt de bal in één keer door. Zapatrowicz heeft problemen om de bal te vangen. Garotinho rent richting de bal. Garotinho draait met de bal, schiet en ... Ylänne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Zamordek onderschept slim de pass. Zamordek passt de bal zonder na te denken. Zadylak bereikt de bal nog maar net als eerste. Garotinho onderschept slim de pass. Garotinho haalt uit met een fantastische trap. Ylänne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Daar is Zadylak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zadylak geeft een lange en hoge pass. Dzierżak is nu in balbezit. Recoteco onderschept slim de pass. Recoteco haalt uit met een fantastische trap. Ylänne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Zapatrowicz trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sachse met de inworp. Garotinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Garotinho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragoni Dzierżązno 37%, ConeTeam 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dragoni Dzierżązno - ConeTeam 0:0

46e minuut.
Balcıoğlu komt het veld opgelopen. Popovski komt het veld opgelopen. Smolinski komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Davis passt de bal in één keer door. Nalić geeft een hoge lob. Majerník probeert naar een medespeler te passen. Balcıoğlu rent richting de bal. Balcıoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

51e minuut.
Papadiamantis bereikt de bal nog maar net als eerste. Papadiamantis geeft de bal voor. Balcıoğlu kopt de bal weg. Smolinski is nu in balbezit. Smolinski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pomykacz met een sublieme pass. Daar is Zamordek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smolinski rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Dzierżak rent richting de bal. Popovski verovert de bal door een tackle van achteren. Smolinski rent richting de bal. Smolinski draait met de bal, schiet en ... Ylänne maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Zapatrowicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Dzierżak de bal. Smolinski onderschept slim de pass. Smolinski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Ylänne met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Lobor de bal. Popovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragoni Dzierżązno - ConeTeam 1:0

76e minuut.
Popovski probeert naar een medespeler te passen. Lobor is nu in balbezit. Lobor met een sublieme pass. Smolinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolinski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragoni Dzierżązno - ConeTeam 2:0

87e minuut.
Popovski passt de bal met de wreef. Pomykacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolinski onderschept slim de pass. Smolinski schiet op doel. Ylänne maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragoni Dzierżązno - ConeTeam 3:0

88e minuut.
Lobor bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobor passt de bal zonder na te denken. Popovski rent richting de bal. Balcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcıoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragoni Dzierżązno 31%, ConeTeam 69%.
Dragoni Dzierżązno - ConeTeam 3:0