Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wikingowie Południa LKS ISKRA ISKRZYNIA
541 Tactiek IQ
37% Balbezit 63%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.4 gemiddelde waardering 40.6
poor Schieten solid
average Passen adequate
average Verdedigen solid


3e minuut.
Košuta rent richting de bal. Wörsdorffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Wörsdorffer passt de bal in één keer door. Lezano is nu in balbezit. Lezano schiet op doel. Mosiej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Bogdanović geeft een hoge lob. Inworp. Sats met de inworp. Wörsdorffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Wörsdorffer geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ramírez onderschept slim de pass. Ramírez met een sublieme pass. Biczak met een sublieme pass. Wörsdorffer rent richting de bal. Wörsdorffer schiet op doel. Mosiej probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Biczak probeert naar een medespeler te passen. Robak probeert naar een medespeler te passen. Lezano rent richting de bal. Lezano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wikingowie Południa - LKS ISKRA ISKRZYNIA 0:1

40e minuut.
Košuta kopt de bal weg. Robak bereikt de bal nog maar net als eerste. Robak draait met de bal, schiet en ... Agrelos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mosiej werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wikingowie Południa - LKS ISKRA ISKRZYNIA 0:2

41e minuut.
Wörsdorffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Wörsdorffer verovert de bal door een tackle van achteren. Lezano is nu in balbezit. Lezano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Daar is Biczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robak rent richting de bal. Robak passt de bal met de wreef. Lezano rent richting de bal. Lezano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wikingowie Południa - LKS ISKRA ISKRZYNIA 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wikingowie Południa 70%, LKS ISKRA ISKRZYNIA 30%.
Wikingowie Południa - LKS ISKRA ISKRZYNIA 0:3

50e minuut.
Dobias geeft een hoge lob. Lezano rent richting de bal. Agrelos begaat een overtreding. Agrelos krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Lezano speelt de bal door. Robak is nu in balbezit. Robak geeft een lange en hoge pass. Lezano is nu in balbezit. Lezano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Widacha rent richting de bal. Ramírez verovert de bal door een tackle van achteren. Ramírez geeft een hoge lob. Lezano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezano haalt uit met een fantastische trap. Mosiej bokst de bal weg. Robak is nu in balbezit. Robak haalt uit met een fantastische trap. Mosiej probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wikingowie Południa - LKS ISKRA ISKRZYNIA 0:4

63e minuut.
Lezano verovert de bal door een tackle van achteren. Lezano probeert naar een medespeler te passen. Robak met een sublieme pass. Wörsdorffer is nu in balbezit. Wörsdorffer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Lezano bereikt de bal nog maar net als eerste. Wörsdorffer is nu in balbezit. Lezano bereikt de bal nog maar net als eerste. Wörsdorffer rent richting de bal. Wörsdorffer draait met de bal, schiet en ... Mosiej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Košuta geeft een hoge lob. Daar is Smołkowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lezano is nu in balbezit. Lezano haalt uit met een fantastische trap. Mosiej werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wikingowie Południa - LKS ISKRA ISKRZYNIA 0:5

90e minuut.
Szulca geeft de bal voor. Inworp. Widacha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Isoba rent richting de bal. Isoba geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wikingowie Południa 64%, LKS ISKRA ISKRZYNIA 36%.
Wikingowie Południa - LKS ISKRA ISKRZYNIA 0:5