Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS ISKRA ISKRZYNIA Pijaki polskie STG
IQ Tactiek Test
65% Balbezit 35%
16% Spel op eigen helft 84%
25 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
41.1 gemiddelde waardering 21.5
zeer goed Schieten matig
goed Passen zwak
solide Verdedigen slecht


7e minuut.
Košuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Košuta geeft een lange en hoge pass. Lezano rent richting de bal. Lezano schiet op doel. Gacek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Biczak met een sublieme pass. Lezano rent richting de bal. Lezano passt de bal met de wreef. Robak bereikt de bal nog maar net als eerste. Robak geeft een hoge lob. Kurmański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gacek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezano onderschept slim de pass. Lezano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ISKRA ISKRZYNIA - Pijaki polskie STG 1:0

11e minuut.
Sats met een sublieme pass. Daar is Biczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Košuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Košuta passt de bal zonder na te denken. Robak geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Lezano springt en kopt de bal. Kurmański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Robak geeft de bal voor. Daar is Uchyła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruzdewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezano verovert de bal door een tackle van achteren. Lezano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ISKRA ISKRZYNIA - Pijaki polskie STG 2:0

22e minuut.
Uchyła rent richting de bal. Sats onderschept slim de pass. Sats passt de bal in één keer door. Lezano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Biczak geeft een lange en hoge pass. Daar is Bruzdewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lezano rent richting de bal. Lezano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ISKRA ISKRZYNIA - Pijaki polskie STG 3:0

38e minuut.
Szulca met een sublieme pass. Lezano bereikt de bal nog maar net als eerste. Košuta rent richting de bal. Lezano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Sats is nu in balbezit. Sats geeft een hoge lob. Biczak kopt de bal weg. Lezano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Biczak passt de bal in één keer door. Košuta is nu in balbezit. Košuta passt de bal met de wreef. Lezano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezano haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS ISKRA ISKRZYNIA 17%, Pijaki polskie STG 83%.
LKS ISKRA ISKRZYNIA - Pijaki polskie STG 3:0

54e minuut.
Krentusz onderschept slim de pass. Krentusz probeert naar een medespeler te passen. Uchyła is nu in balbezit. Košuta verovert de bal door een tackle van achteren. Košuta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Dobias met de inworp. Robak is nu in balbezit. Robak geeft de bal voor. Lezano heeft problemen om de bal te vangen. Lezano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ISKRA ISKRZYNIA - Pijaki polskie STG 4:0

58e minuut.
Krentusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Krentusz passt de bal met de wreef. Daar is Uchyła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lezano onderschept slim de pass. Lezano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Uchyła controleert de bal met de borst. Sats onderschept slim de pass. Sats passt de bal in één keer door. Lezano rent richting de bal. Lezano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Robak met een sublieme pass. Košuta is nu in balbezit. Lezano is nu in balbezit. Lezano haalt uit met een fantastische trap. Kurmański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ISKRA ISKRZYNIA - Pijaki polskie STG 5:0

82e minuut.
Biczak speelt de bal door. Daar is Lezano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gacek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezano verovert de bal door een tackle van achteren. Lezano haalt uit met een fantastische trap. Kurmański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Bruzdewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lezano onderschept slim de pass. Lezano haalt uit met een fantastische trap. Kurmański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Lezano is nu in balbezit. Lezano schiet op doel. Gacek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Košuta rent richting de bal. Košuta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS ISKRA ISKRZYNIA 15%, Pijaki polskie STG 85%.
LKS ISKRA ISKRZYNIA - Pijaki polskie STG 5:0