Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Odbytnica Zebrzydowice Cold
352 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
28% Spel op eigen helft 72%
18 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
42.6 gemiddelde waardering 25
solide Schieten zwak
matig Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


1e minuut.
Brens bereikt de bal nog maar net als eerste. Brens passt de bal in één keer door. Barczak heeft problemen om de bal te vangen. Moskal rent richting de bal. Moskal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Barczak met een sublieme pass. Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright probeert naar een medespeler te passen. Mihić is nu in balbezit. Mihić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Brzustewicz onderschept slim de pass. Wright onderschept slim de pass. Grabarski rent richting de bal. Wright verovert de bal door een tackle van achteren. Wright haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Odbytnica Zebrzydowice - Cold 1:0

18e minuut.
Dalmolin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszyk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wright is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mihić legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Mihić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Matuszyk de bal. Wright is nu in balbezit. Wright draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kurzynowski de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Szóstakowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ukleja met de inworp. Bubreško geeft de bal voor. Wright springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mihić rent richting de bal. Mihić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Odbytnica Zebrzydowice - Cold 2:0

31e minuut.
Daar is Barczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neneman verovert de bal door een tackle van achteren. Neneman passt de bal met de wreef. Moskal rent richting de bal. Moskal schiet op doel. Misimović bokst de bal weg.

33e minuut.
Dalmolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalmolin geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Matuszyk de bal onder controle te krijgen. Wright rent richting de bal. Wright schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ukleja geeft de bal voor. Klungelig pakt Szóstakowski de bal. Mihić rent richting de bal. Mihić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Odbytnica Zebrzydowice - Cold 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odbytnica Zebrzydowice 30%, Cold 70%.
Odbytnica Zebrzydowice - Cold 3:0

46e minuut.
Brzustewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzustewicz passt de bal in één keer door. Wright rent richting de bal. Wright draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kurzynowski de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. Zaborowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Grabarski passt de bal met de wreef. Lićwinko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lićwinko passt de bal in één keer door. Dalmolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalmolin geeft een hoge lob. Zaborowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Grabarski geeft een lange en hoge pass. Lićwinko geeft een lange en hoge pass. Wright heeft problemen om de bal te vangen. Mihić rent richting de bal. Mihić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Bubreško speelt de bal door. Klungelig pakt Kieliński de bal. Kieliński geeft de bal voor. Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Wright is nu in balbezit. Wright geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dobruk de bal. Kieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieliński schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Klungelig pakt Dobruk de bal. Bubreško met een sublieme pass. Mihić is nu in balbezit. Mihić schiet op doel. Zaborowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Odbytnica Zebrzydowice - Cold 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odbytnica Zebrzydowice 26%, Cold 74%.
Odbytnica Zebrzydowice - Cold 4:0