Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HalliwellHause Rapid Konin
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


17e minuut.
Koksa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szarniak komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Anasiak passt de bal in één keer door. Topolus bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolus probeert naar een medespeler te passen. Koziarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Koziarzewski met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
HalliwellHause - Rapid Konin 0:1

29e minuut.
Kotorowski is nu in balbezit. Anasiak is nu in balbezit. Ćmich rent richting de bal. Ćmich draait met de bal, schiet en ... Sobolewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HalliwellHause - Rapid Konin 1:1

31e minuut.
Rajkowski met een sublieme pass. Topolus bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolus passt de bal zonder na te denken. Czaszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Czaszyn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Domowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotorowski rent richting de bal. Kotorowski geeft een hoge lob. Byśkiniewicz is nu in balbezit. Ćmich onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
HalliwellHause - Rapid Konin 2:1

41e minuut.
Szarniak rent richting de bal. Anasiak onderschept slim de pass. Szarniak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Szarniak is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HalliwellHause 37%, Rapid Konin 63%.
HalliwellHause - Rapid Konin 2:1

61e minuut.
Kotorowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Topolus. Kotorowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kotorowski met een snel genomen vrije trap. Byśkiniewicz is nu in balbezit. Ćmich rent richting de bal. Ćmich haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Szewczuk trapt de bal weg. Rajkowski kopt de bal weg. Placek heeft problemen om de bal te vangen. Czaszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Czaszyn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Byśkiniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Byśkiniewicz geeft de bal voor. Klungelig pakt Topolus de bal. Anasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Anasiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HalliwellHause - Rapid Konin 3:1

87e minuut.
Kotorowski is nu in balbezit. Anasiak is nu in balbezit. Kotorowski probeert naar een medespeler te passen. Ćmich rent richting de bal. Ćmich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HalliwellHause 38%, Rapid Konin 62%.
HalliwellHause - Rapid Konin 3:1