Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nakurwiacze Hockey Service
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 20.9
weak Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Kondrat geeft een hoge lob. Szerfen rent richting de bal. Kondrat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kondrat krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Semik onderschept slim de pass. Semik geeft de bal voor. Daar is Andrzejewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Błaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaszko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kochan bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Niewitowski probeert naar een medespeler te passen. Jopek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Słomianka rent richting de bal. Słomianka draait met de bal, schiet en ... Pękacz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nakurwiacze - Hockey Service 1:0

27e minuut.
Raus met een sublieme pass. Mackiewicz rent richting de bal. Mackiewicz probeert naar een medespeler te passen. Błaszko rent richting de bal. Błaszko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Semik rent richting de bal. Słomianka verovert de bal door een tackle van achteren. Jopek rent richting de bal. Jopek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nakurwiacze - Hockey Service 2:0

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marcyjański met de inworp. Kochan is nu in balbezit. Kochan geeft een lange en hoge pass. Błaszko bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Nakurwiacze - Hockey Service 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nakurwiacze 45%, Hockey Service 55%.
Nakurwiacze - Hockey Service 2:1

48e minuut.
Słomianka passt de bal zonder na te denken. Daar is Trocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kochan probeert naar een medespeler te passen. Błaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaszko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Andrzejewicz passt de bal in één keer door. Niewitowski met een sublieme pass. Jopek bereikt de bal nog maar net als eerste. Słomianka rent richting de bal. Słomianka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Jopek rent richting de bal. Semik verovert de bal door een tackle van achteren. Semik probeert naar een medespeler te passen. Błaszko is nu in balbezit. Błaszko schiet op doel. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Polaczek geeft een hoge lob. Błaszko rent richting de bal. Żebryk rent richting de bal. Błaszko onderschept slim de pass. Błaszko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nakurwiacze - Hockey Service 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nakurwiacze 53%, Hockey Service 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nakurwiacze - Hockey Service 2:2