Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
P23 GORNIK ZABRZE Mopson Pistons
TG99 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
23 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.3 gemiddelde waardering 20.6
average Schieten average
adequate Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Motyka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ogbuke bereikt de bal nog maar net als eerste. Komoda verovert de bal door een tackle van achteren. Komoda geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Ogbuke geeft een lange en hoge pass. Daar is Małyczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nygård rent richting de bal. Nygård schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Nygård haalt uit met een fantastische trap. Małyczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ogbuke geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nygård springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
P23 GORNIK ZABRZE - Mopson Pistons 1:0

26e minuut.
Nygård passt de bal met de wreef. Burkay is nu in balbezit. Ogbuke bereikt de bal nog maar net als eerste. Arvelo rent richting de bal. Arvelo haalt uit met een fantastische trap. Pawlak bokst de bal weg.

39e minuut.
Arvelo kopt de bal weg. Klungelig pakt Wyrębek de bal. Ogbuke probeert naar een medespeler te passen. Burkay bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkay draait met de bal, schiet en ... Pawlak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Diamandi probeert naar een medespeler te passen. Wyrębek is nu in balbezit. Arvelo begaat een overtreding. Arvelo krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Wyrębek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dulas met een snel genomen vrije trap. Motyka geeft een lange en hoge pass. Komoda kopt de bal weg. Czendej bereikt de bal nog maar net als eerste. Czendej haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P23 GORNIK ZABRZE 41%, Mopson Pistons 59%.
P23 GORNIK ZABRZE - Mopson Pistons 1:0

60e minuut.
Na een snelle pass probeert Bożyk de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ogbuke neemt de hoekschop. Czapnik rent richting de bal. Czapnik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Arvelo speelt de bal door. Nygård is nu in balbezit. Nygård passt de bal zonder na te denken. Burkay bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkay draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Ogbuke met een snelle inworp. Burkay is nu in balbezit. Wyrębek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Burkay is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Arvelo neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Pawlak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pawlak trapt de bal weg van het doel. Czapnik rent richting de bal. Czapnik geeft de bal voor. Burkay bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
P23 GORNIK ZABRZE - Mopson Pistons 2:0

80e minuut.
Bożyk onderschept slim de pass. Nygård is nu in balbezit. Daar is Małyczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nygård bereikt de bal nog maar net als eerste. Nygård schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
P23 GORNIK ZABRZE - Mopson Pistons 3:0

82e minuut.
Ogbuke bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogbuke passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Arvelo de bal. Wyrębek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrębek geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Czapnik passt de bal zonder na te denken. Nygård rent richting de bal. Małyczak begaat een overtreding. Nygård raakt geblesseerd tijdens het duel. Czapnik wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Arvelo probeert de bal met de borst te controleren. Czapnik speelt de bal door. Daar is Dulas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nygård rent richting de bal. Nygård haalt uit met een fantastische trap. Pawlak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Ogbuke neemt de hoekschop. Nygård heeft problemen om de bal te vangen. Burkay rent richting de bal. Burkay draait met de bal, schiet en ... Pawlak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
P23 GORNIK ZABRZE - Mopson Pistons 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P23 GORNIK ZABRZE 16%, Mopson Pistons 84%.
P23 GORNIK ZABRZE - Mopson Pistons 4:0