Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pterodaktyl LKS-SOLAVIA-GROJEC
AA Tactiek Solavia
54% Balbezit 46%
28% Spel op eigen helft 72%
27 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 39
zeer goed Schieten goed
solide Passen redelijk
matig Verdedigen redelijk


6e minuut.
Polényi is nu in balbezit. Nummivuori verovert de bal door een tackle van achteren. Nummivuori met een sublieme pass. Somfai bereikt de bal nog maar net als eerste. Somfai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Dozza kopt de bal weg. Klungelig pakt Bogusz de bal. Bogusz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Simatović de bal. Simatović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pterodaktyl - LKS-SOLAVIA-GROJEC 1:0

11e minuut.
Pełkowski trapt de bal weg. Bogusz kopt de bal weg. Keloğlu rent richting de bal. Simatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Simatović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Bogusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogusz passt de bal met de wreef. Dozza is nu in balbezit. Dozza schiet op doel. Renner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pterodaktyl - LKS-SOLAVIA-GROJEC 2:0

20e minuut.
Dozza heeft problemen om de bal te vangen. Dozza geeft de bal voor. Keloğlu kopt de bal weg. Simatović rent richting de bal. Simatović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Keloğlu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dozza springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Treccani is nu in balbezit. Bogusz verovert de bal door een tackle van achteren. Bogusz probeert naar een medespeler te passen. Dozza rent richting de bal. Dozza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pterodaktyl - LKS-SOLAVIA-GROJEC 3:0

25e minuut.
Valmierietis rent richting de bal. Dozza verovert de bal door een tackle van achteren. Dozza probeert naar een medespeler te passen. Daar is Simatović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simatović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pterodaktyl - LKS-SOLAVIA-GROJEC 4:0

28e minuut.
Treccani probeert naar een medespeler te passen. Acıbadem heeft problemen om de bal te vangen. Nummivuori probeert naar een medespeler te passen. Somfai rent richting de bal. Somfai schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Bogusz passt de bal met de wreef. Kupisz heeft problemen om de bal te vangen. Kupisz passt de bal zonder na te denken. Dozza bereikt de bal nog maar net als eerste. Dozza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Doeltrap. Szeremet trapt de bal weg. Bogusz controleert de bal met de borst. Dozza bereikt de bal nog maar net als eerste. Dozza draait met de bal, schiet en ... Renner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Szeremet rent richting de bal. Treccani met een sublieme pass. Kupisz is nu in balbezit. Kupisz geeft een lange en hoge pass. Simatović krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szeremet geeft de bal voor. Somfai kopt de bal weg. Bogusz probeert naar een medespeler te passen. Dozza bereikt de bal nog maar net als eerste. Dozza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Kupisz speelt de bal door. Keloğlu is nu in balbezit. Keloğlu passt de bal zonder na te denken. Simatović is nu in balbezit. Simatović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pterodaktyl 27%, LKS-SOLAVIA-GROJEC 73%.
Pterodaktyl - LKS-SOLAVIA-GROJEC 4:0

53e minuut.
Ryssen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kupisz probeert naar een medespeler te passen. Dozza rent richting de bal. Simatović rent richting de bal. Simatović draait met de bal, schiet en ... Renner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pterodaktyl - LKS-SOLAVIA-GROJEC 5:0

55e minuut.
Bogusz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Keloğlu de bal. Keloğlu passt de bal met de wreef. Simatović rent richting de bal. Simatović haalt uit met een fantastische trap. Renner bokst de bal weg.

59e minuut.
Kupisz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Simatović de bal. Simatović passt de bal met de wreef. Dozza bereikt de bal nog maar net als eerste. Dozza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wanner komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Bogusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogusz geeft de bal voor. Szeremet heeft problemen om de bal te vangen. Simatović rent richting de bal. Simatović haalt uit met een fantastische trap. Renner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wanner rent richting de bal. Wanner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pterodaktyl - LKS-SOLAVIA-GROJEC 6:0

69e minuut.
Valinotti met een sublieme pass. Wanner rent richting de bal. Nummivuori tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nummivuori krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Wanner rent richting de bal. Wanner geeft een lange en hoge pass. Keloğlu speelt de bal door. Simatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Simatović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Bogusz is nu in balbezit. Bogusz passt de bal zonder na te denken. Keloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Keloğlu geeft de bal voor. Simatović maakt een snoekduik en kopt de bal. Renner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pterodaktyl - LKS-SOLAVIA-GROJEC 7:0

82e minuut.
Keloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Keloğlu speelt de bal door. Simatović is nu in balbezit. Simatović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Ryssen verovert de bal door een tackle van achteren. Ryssen geeft een lange en hoge pass. Simatović rent richting de bal. Simatović schiet op doel. Renner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pterodaktyl - LKS-SOLAVIA-GROJEC 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pterodaktyl 29%, LKS-SOLAVIA-GROJEC 71%.
Pterodaktyl - LKS-SOLAVIA-GROJEC 8:0