Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kris Team Ogniste Lwy
od Janka Tactiek 433
53% Balbezit 47%
32% Spel op eigen helft 68%
27 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.5 gemiddelde waardering 25.6
good Schieten average
weak Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Kuterba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wanatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanatowski geeft de bal voor. Kotkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Wanatowski is nu in balbezit. Wanatowski geeft een hoge lob. Pidžula rent richting de bal. Pidžula draait met de bal, schiet en ... Koprowski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kris Team - Ogniste Lwy 1:0

28e minuut.
Kuterba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuterba met een sublieme pass. Altınyol rent richting de bal. Pidžula is nu in balbezit. Pidžula schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Wanatowski passt de bal in één keer door. Kotkiewicz is nu in balbezit. Kotkiewicz schiet op doel. Vasiliu heeft problemen om de bal te vangen. Kotkiewicz geeft de bal voor. Heinen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Altınyol rent richting de bal. Altınyol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kris Team - Ogniste Lwy 2:0

34e minuut.
Cotea probeert naar een medespeler te passen. Queirós heeft problemen om de bal te vangen. Altınyol rent richting de bal. Altınyol draait met de bal, schiet en ... Heinen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Kuterba passt de bal zonder na te denken. Grilo geeft de bal voor. Kotkiewicz kopt de bal weg. Altınyol rent richting de bal. Altınyol schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kris Team - Ogniste Lwy 3:0

41e minuut.
Fiocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiocchi geeft een hoge lob. Kotkiewicz is nu in balbezit. Klungelig pakt Kotkiewicz de bal. Kotkiewicz geeft een lange en hoge pass. Heinen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Altınyol rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kris Team - Ogniste Lwy 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kris Team 29%, Ogniste Lwy 71%.
Kris Team - Ogniste Lwy 4:0

50e minuut.
Kosynier speelt de bal door. Kotkiewicz rent richting de bal. Kotkiewicz passt de bal zonder na te denken. Altınyol is nu in balbezit. Altınyol schiet op doel. Heinen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Kuterba rent richting de bal. Kuterba geeft een hoge lob. Pidžula rent richting de bal. Pidžula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kris Team - Ogniste Lwy 5:0

78e minuut.
Kosynier onderschept slim de pass. Kosynier geeft de bal voor. Altınyol bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınyol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kris Team - Ogniste Lwy 6:0

82e minuut.
Pidžula probeert de bal aan de voet te houden. Balkaner is nu in balbezit. Balkaner speelt de bal door. Kotkiewicz rent richting de bal. Kotkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Wanatowski is nu in balbezit. Wanatowski probeert naar een medespeler te passen. Kotkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kris Team - Ogniste Lwy 7:0

90e minuut.
Wanatowski kopt de bal weg. Kuterba is nu in balbezit. Kuterba probeert naar een medespeler te passen. Kotkiewicz is nu in balbezit. Kotkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kris Team 34%, Ogniste Lwy 66%.
Kris Team - Ogniste Lwy 7:0