Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Fafiki Fc Mateba
Ordo_2 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
23% Spel op eigen helft 77%
31 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 21.5
good Schieten weak
solid Passen weak
average Verdedigen weak


1e minuut.
Byrdziak is nu in balbezit. Szadołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szadołowski geeft een lange en hoge pass. Powiecko bereikt de bal nog maar net als eerste. Powiecko draait met de bal, schiet en ... Musuła bokst de bal weg.

4e minuut.
Łata geeft een hoge lob. Inworp. Dryl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marcelino is nu in balbezit. Marcelino geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Powiecko passt de bal met de wreef. Marcelino rent richting de bal. Marcelino passt de bal in één keer door. Szymkiewicz is nu in balbezit. Szymkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Musuła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Powiecko bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Fafiki - Fc Mateba 1:0

10e minuut.
Marcelino rent richting de bal. Marcelino passt de bal met de wreef. Powiecko rent richting de bal. Powiecko schiet op doel. Musuła werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Fafiki - Fc Mateba 2:0

16e minuut.
Buniek speelt de bal door. Powiecko rent richting de bal. Powiecko passt de bal in één keer door. Szymkiewicz rent richting de bal. Szymkiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Byrdziak probeert naar een medespeler te passen. Buniek rent richting de bal. Buniek passt de bal met de wreef. Powiecko is nu in balbezit. Powiecko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Fafiki - Fc Mateba 3:0

30e minuut.
Przyłuski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kaveda de bal. Szadołowski speelt de bal door. Powiecko bereikt de bal nog maar net als eerste. Powiecko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Powiecko bereikt de bal nog maar net als eerste. Powiecko passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Szymkiewicz de bal. Szymkiewicz draait met de bal, schiet en ... Musuła werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Fafiki - Fc Mateba 4:0

32e minuut.
Gałus probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dubrawski de bal. Szymkiewicz rent richting de bal. Szymkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Musuła met een harde bal richting middenveld. Marcelino is nu in balbezit. Marcelino speelt de bal door. Szymkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Szymkiewicz draait met de bal, schiet en ... Musuła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Filipek onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buniek met een snelle inworp. Szadołowski met een sublieme pass. Szymkiewicz rent richting de bal. Musuła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szymkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Fafiki - Fc Mateba 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Fafiki 23%, Fc Mateba 77%.
FK Fafiki - Fc Mateba 5:0

46e minuut.
Gałus is nu in balbezit. Gałus probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marcelino met de inworp. Powiecko geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szymkiewicz rent richting de bal. Szymkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Fafiki - Fc Mateba 6:0

47e minuut.
Alszer is nu in balbezit. Marcelino verovert de bal door een tackle van achteren. Marcelino passt de bal in één keer door. Powiecko bereikt de bal nog maar net als eerste. Powiecko geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Szadołowski passt de bal met de wreef. Buniek probeert naar een medespeler te passen. Szymkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymkiewicz draait met de bal, schiet en ... Musuła werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Fafiki - Fc Mateba 7:0

51e minuut.
Osial is nu in balbezit. Szymkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Szymkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Powiecko rent richting de bal. Powiecko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Filipek speelt de bal door. Powiecko speelt de bal door. Szymkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Szymkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Musuła probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Fafiki - Fc Mateba 8:0

58e minuut.
Daar is Gałus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szymkiewicz onderschept slim de pass. Powiecko is nu in balbezit. Szymkiewicz rent richting de bal. Szymkiewicz schiet op doel. Musuła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krawiec komt het veld opgelopen.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ziarkowski komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Szadołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaveda speelt de bal door. Powiecko is nu in balbezit. Powiecko heeft problemen om de bal te vangen. Powiecko geeft een lange en hoge pass. Musuła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Szymkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Fafiki - Fc Mateba 9:0

71e minuut.
Gralewski komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Szadołowski passt de bal met de wreef. Szymkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymkiewicz passt de bal zonder na te denken. Gralewski rent richting de bal. Gralewski draait met de bal, schiet en ... Musuła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Fafiki - Fc Mateba 10:0

80e minuut.
Krawiec onderschept slim de pass. Krawiec geeft een hoge lob. Kaveda is nu in balbezit. Gralewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gralewski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Klungelig pakt Szadołowski de bal. Gralewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gralewski passt de bal zonder na te denken. Szymkiewicz is nu in balbezit. Szymkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Musuła kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Kaveda rent richting de bal. Kaveda probeert naar een medespeler te passen. Gralewski is nu in balbezit. Szymkiewicz rent richting de bal. Szymkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gralewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gralewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Fafiki - Fc Mateba 11:0

86e minuut.
Łata geeft de bal voor. Kaveda kopt de bal weg. Daar is Fidler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szymkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Musuła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Szadołowski is nu in balbezit. Gralewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gralewski probeert naar een medespeler te passen. Szymkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymkiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Fafiki 22%, Fc Mateba 78%.
FK Fafiki - Fc Mateba 11:0