Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Żychlin FC LODZ
2024 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
23% Spel op eigen helft 77%
27 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 18.5
excellent Schieten weak
good Passen hopeless
average Verdedigen poor


3e minuut.
Girón met een snelle inworp. Janiak geeft de bal voor. Damazio rent richting de bal. Damazio schiet op doel. Mrożek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żychlin - FC LODZ 1:0

6e minuut.
Damazio is nu in balbezit. Janiak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Orkowski. Janiak raakt geblesseerd tijdens het duel. Mularczyk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szarmach heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żychlin - FC LODZ 2:0

7e minuut.
Girón onderschept slim de pass. Girón geeft de bal voor. Daar is Damazio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janiak is nu in balbezit. Janiak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Weiher bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiher geeft de bal voor. Damazio is nu in balbezit. Damazio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żychlin - FC LODZ 3:0

13e minuut.
Janiak is nu in balbezit. Janiak passt de bal zonder na te denken. Halczak is nu in balbezit. Janiak rent richting de bal. Janiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Mrożek met een harde bal richting middenveld. Mularczyk kopt de bal weg. Daar is Jachacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janiak rent richting de bal. Janiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Mularczyk probeert naar een medespeler te passen. Bădoiu met een sublieme pass. Daar is Janiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żychlin - FC LODZ 4:0

20e minuut.
Bloduch is nu in balbezit. Szyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Mularczyk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mularczyk krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Szarmach probeert naar een medespeler te passen. Mularczyk rent richting de bal. Bloduch begaat een overtreding. Bloduch krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Bădoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădoiu probeert naar een medespeler te passen. Janiak is nu in balbezit. Janiak draait met de bal, schiet en ... Mrożek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żychlin - FC LODZ 5:0

30e minuut.
Miklosik passt de bal met de wreef. Daar is Mularczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mularczyk passt de bal in één keer door. Damazio is nu in balbezit. Damazio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Damazio verovert de bal door een tackle van achteren. Bădoiu rent richting de bal. Bădoiu probeert naar een medespeler te passen. Janiak heeft problemen om de bal te vangen. Janiak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Weiher met een sublieme pass. Damazio rent richting de bal. Kindera schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kindera krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Damazio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mularczyk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Miklosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Janiak verovert de bal door een tackle van achteren. Janiak probeert de bal met de borst te controleren. Janiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Halczak passt de bal in één keer door. Daar is Weiher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weiher geeft de bal voor. Janiak rent richting de bal. Janiak schiet op doel. Mrożek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Damazio rent richting de bal. Damazio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żychlin - FC LODZ 6:0

41e minuut.
Janiak passt de bal zonder na te denken. Girón is nu in balbezit. Girón met een sublieme pass. Damazio rent richting de bal. Damazio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żychlin - FC LODZ 7:0

44e minuut.
Jachacz geeft een lange en hoge pass. Girón bereikt de bal nog maar net als eerste. Girón geeft de bal voor. Damazio heeft problemen om de bal te vangen. Damazio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żychlin - FC LODZ 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Żychlin 27%, FC LODZ 73%.
MKS Żychlin - FC LODZ 8:0

51e minuut.
Weiher geeft de bal voor. Janiak kan de bal niet met de borst controleren. Weiher is nu in balbezit. Janiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Janiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Daar is Dowbór, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bădoiu is nu in balbezit. Bădoiu passt de bal met de wreef. Damazio rent richting de bal. Damazio draait met de bal, schiet en ... Mrożek bokst de bal weg.

64e minuut.
Bădoiu geeft de bal voor. Daar is Orkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janiak is nu in balbezit. Janiak draait met de bal, schiet en ... Mrożek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żychlin - FC LODZ 9:0

66e minuut.
Mrożek met een harde bal richting middenveld. Weiher kopt de bal weg. Jachacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Damazio onderschept slim de pass. Damazio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Walczyk geeft de bal voor. Jachacz probeert de bal met de borst te controleren. Damazio is nu in balbezit. Damazio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żychlin - FC LODZ 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Żychlin 20%, FC LODZ 80%.
MKS Żychlin - FC LODZ 10:0