Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Wiatraki Ligowe Asy
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Łowicki rent richting de bal. Łowicki geeft een hoge lob. Łopata rent richting de bal. Kijewski rent richting de bal. Kijewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Wiatraki - Ligowe Asy 0:1

26e minuut.
Łopata onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Batorowicz. Łopata is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Potocki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kijewski rent richting de bal. Kijewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Kabowski passt de bal in één keer door. Kazalski rent richting de bal. Potocki rent richting de bal. Kazalski onderschept slim de pass. Kazalski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CF Wiatraki - Ligowe Asy 1:1

37e minuut.
Mazgaj verovert de bal door een tackle van achteren. Rudawski is nu in balbezit. Mazgaj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mazgaj krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Wiatraki 47%, Ligowe Asy 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CF Wiatraki - Ligowe Asy 1:1

63e minuut.
Batorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroczewski met een sublieme pass. Kabowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazalski haalt uit met een fantastische trap. Bursiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Rempała probeert de bal met de borst te controleren. Mazgaj begaat een overtreding. Rempała raakt geblesseerd tijdens het duel. Batorowicz met een snel genomen vrije trap. Daar is Ruchała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bartos rent richting de bal. Kabowski rent richting de bal. Kabowski draait met de bal, schiet en ... Bursiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Kroczewski geeft de bal voor. Daar is Potocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kazalski is nu in balbezit. Kazalski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Wiatraki - Ligowe Asy 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Wiatraki 55%, Ligowe Asy 45%.
CF Wiatraki - Ligowe Asy 2:1