Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Żagań CF AP 21 Kowala
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten poor
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Ratajczyk geeft een hoge lob. Swoczyna rent richting de bal. Galusko bereikt de bal nog maar net als eerste. Swoczyna onderschept slim de pass. Swoczyna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Lissek probeert de bal aan de voet te houden. Pleśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleśniak geeft de bal voor. Czwertyński rent richting de bal. Czwertyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Lissek onderschept slim de pass. Lissek met een sublieme pass. Kober rent richting de bal. Kober geeft een lange en hoge pass. Partyka kopt de bal weg. Wspaniały kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wiatrowski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Żagań CF - AP 21 Kowala 0:1

22e minuut.
Papajec is nu in balbezit. Papajec passt de bal zonder na te denken. Daar is Wiatrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiatrowski haalt uit met een fantastische trap. Pleśniak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kober met een snelle inworp. Ratajczyk is nu in balbezit. Lissek begaat een overtreding. Lissek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żagań CF 66%, AP 21 Kowala 34%.
Żagań CF - AP 21 Kowala 0:1

59e minuut.
Kober probeert de bal met de borst te controleren. Kober geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Środoń de bal. Zawistowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawistowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Daar is Ratajczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ratajczyk geeft de bal voor. Daar is Komasiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zachwyc is nu in balbezit. Zachwyc draait met de bal, schiet en ... Paal!

78e minuut.
Grygo verovert de bal door een tackle van achteren. Grygo speelt de bal door. Środoń probeert naar een medespeler te passen. Papajec rent richting de bal. Papajec passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żagań CF 39%, AP 21 Kowala 61%.
Żagań CF - AP 21 Kowala 0:1