Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta Czyżów Pozor Krynica
Normal Tactiek nowa
37% Balbezit 63%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 43
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 50.5
weak Schieten outstanding
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen solid


1e minuut.
Šestić verovert de bal door een tackle van achteren. Šestić passt de bal zonder na te denken. Adamczyk is nu in balbezit. Wine onderschept slim de pass. Wine schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wine is nu in balbezit. Wine schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Dereniowski passt de bal zonder na te denken. Ladoucette rent richting de bal. Słowacki begaat een overtreding. Słowacki krijgt een gele kaart. Ladoucette raakt geblesseerd tijdens het duel. Šestić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wine maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Adamczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Słowacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilibarda verovert de bal door een tackle van achteren. Kilibarda speelt de bal door. Šestić rent richting de bal. Šestić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Czyżów - Pozor Krynica 0:1

5e minuut.
Pflock speelt de bal door. Wine is nu in balbezit. Kilibarda met een sublieme pass. Šestić is nu in balbezit. Šestić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Kilibarda onderschept slim de pass. Kilibarda geeft een hoge lob. Šestić is nu in balbezit. Šestić haalt uit met een fantastische trap. Drohojowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Czyżów - Pozor Krynica 0:2

8e minuut.
Šestić passt de bal in één keer door. Ladoucette met een sublieme pass. Šestić is nu in balbezit. Šestić haalt uit met een fantastische trap. Drohojowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Czyżów - Pozor Krynica 0:3

9e minuut.
Šestić verovert de bal door een tackle van achteren. Šestić met een sublieme pass. Kandziora rent richting de bal. Wine onderschept slim de pass. Wine haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Osipowicz is nu in balbezit. Wine verovert de bal door een tackle van achteren. Wine probeert naar een medespeler te passen. Šestić is nu in balbezit. Šestić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Czyżów - Pozor Krynica 0:4

16e minuut.
Pflock passt de bal met de wreef. Wine met een sublieme pass. Kilibarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Šestić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šestić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Czyżów - Pozor Krynica 0:5

18e minuut.
Daar is Ladoucette, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ladoucette speelt de bal door. Pflock probeert naar een medespeler te passen. Wine bereikt de bal nog maar net als eerste. Wine geeft een hoge lob. Drohojowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Šestić krijgt zijn hoofd ertegen. Drohojowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Šestić is nu in balbezit. Šestić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Czyżów - Pozor Krynica 0:6

20e minuut.
Titirică zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ladoucette bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladoucette geeft een lange en hoge pass. Wine bereikt de bal nog maar net als eerste. Wine draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Wine is nu in balbezit. Wine geeft een hoge lob. Osipowicz heeft problemen om de bal te vangen. Šestić rent richting de bal. Šestić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Czyżów - Pozor Krynica 0:7

26e minuut.
Pflock rent richting de bal. Pflock probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wine de bal. Wine geeft de bal voor. Šestić springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Kilibarda speelt de bal door. Klungelig pakt Rymarz de bal. Šestić rent richting de bal. Šestić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Czyżów - Pozor Krynica 0:8

28e minuut.
Słowacki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wawrzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Słowacki rent richting de bal. Šestić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šestić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Czyżów - Pozor Krynica 0:9

29e minuut.
Ladoucette rent richting de bal. Ladoucette passt de bal zonder na te denken. Osipowicz rent richting de bal. Šestić onderschept slim de pass. Šestić haalt uit met een fantastische trap. Drohojowski bokst de bal weg. Klungelig pakt Rymarz de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ladoucette zal de hoekschop nemen. Wine springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Czyżów - Pozor Krynica 0:10

31e minuut.
Wine rent richting de bal. Wine speelt de bal door. Šestić rent richting de bal. Šestić schiet op doel. Rymarz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Czyżów - Pozor Krynica 0:11

32e minuut.
Kilibarda probeert naar een medespeler te passen. Šestić rent richting de bal. Šestić passt de bal met de wreef. Wine bereikt de bal nog maar net als eerste. Wine haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Czyżów - Pozor Krynica 0:12

37e minuut.
Šestić draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Adamczyk de bal onder controle te krijgen. Kilibarda speelt de bal door. Wine heeft problemen om de bal te vangen. Wine haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Czyżów - Pozor Krynica 0:13

38e minuut.
Dereniowski probeert naar een medespeler te passen. Pflock rent richting de bal. Pflock passt de bal in één keer door. Šestić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šestić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Czyżów - Pozor Krynica 0:14

44e minuut.
Pflock geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Šestić de bal. Kilibarda speelt de bal door. Wine bereikt de bal nog maar net als eerste. Wine schiet op doel. Paal! Drohojowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wine is nu in balbezit. Wine haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Czyżów - Pozor Krynica 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Czyżów 76%, Pozor Krynica 24%.
Sparta Czyżów - Pozor Krynica 0:15

46e minuut.
Dereniowski probeert naar een medespeler te passen. Ladoucette rent richting de bal. Met opzet legt Cyniak zijn tegenspeler op de grond. Cyniak krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Kilibarda speelt de bal door. Pflock bereikt de bal nog maar net als eerste. Grofcsik geeft de bal voor. Šestić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šestić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Czyżów - Pozor Krynica 0:16

49e minuut.
Šestić passt de bal met de wreef. Wine heeft problemen om de bal te vangen. Wine passt de bal in één keer door. Pflock bereikt de bal nog maar net als eerste. Pflock geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Drohojowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Adamczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Czyżów - Pozor Krynica 0:17

50e minuut.
Kaliterna komt het veld opgelopen. Rajk komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Klungelig pakt Słowacki de bal. Dereniowski geeft een lange en hoge pass. Kaliterna kopt de bal weg. Šestić rent richting de bal. Šestić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Czyżów - Pozor Krynica 0:18

53e minuut.
Couto komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Osipowicz speelt de bal door. Pflock met een sublieme pass. Klungelig pakt Kandziora de bal. Šestić is nu in balbezit. Šestić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Czyżów - Pozor Krynica 0:19

57e minuut.
Daar is Adamczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šestić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šestić met een sublieme pass. Kaliterna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaliterna draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Kilibarda met een sublieme pass. Kaliterna heeft problemen om de bal te vangen. Kaliterna passt de bal in één keer door. Šestić heeft problemen om de bal te vangen. Šestić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pflock met een snelle inworp. Dereniowski geeft een lange en hoge pass. Šestić krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Czyżów - Pozor Krynica 0:20

67e minuut.
Šestić onderschept slim de pass. Kilibarda probeert naar een medespeler te passen. Kaliterna rent richting de bal. Kaliterna schiet op doel. Drohojowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Czyżów - Pozor Krynica 0:21

68e minuut.
Pflock passt de bal zonder na te denken. Kilibarda rent richting de bal. Kilibarda passt de bal in één keer door. Šestić is nu in balbezit. Šestić schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Kaliterna rent richting de bal. Adamczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaliterna onderschept slim de pass. Kaliterna schiet op doel. Drohojowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Czyżów - Pozor Krynica 0:22

74e minuut.
Osipowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaliterna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaliterna passt de bal in één keer door. Šestić rent richting de bal. Šestić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Kilibarda met een sublieme pass. Ladoucette geeft de bal voor. Kandziora kopt de bal weg. Šestić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šestić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Kandziora rent richting de bal. Kandziora passt de bal in één keer door. Grofcsik geeft een lange en hoge pass. Kaliterna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaliterna geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Drohojowski trapt de bal weg van het doel. Pflock kopt de bal weg. Bartosiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaliterna onderschept slim de pass. Kaliterna haalt uit met een fantastische trap. Drohojowski bokst de bal weg. Šestić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šestić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Czyżów - Pozor Krynica 0:23

87e minuut.
Pflock kopt de bal weg. Kaliterna rent richting de bal. Kaliterna geeft een lange en hoge pass. Šestić maakt een snoekduik en kopt de bal. Drohojowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Czyżów - Pozor Krynica 0:24

88e minuut.
Słowacki speelt de bal door. Klungelig pakt Wawrzak de bal. Šestić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šestić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Czyżów 85%, Pozor Krynica 15%.
Sparta Czyżów - Pozor Krynica 0:24