Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Farciarze F.C. 1337 Ilavia
Attack Tactiek Typical atak 3
41% Balbezit 59%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 32.9
unsatisfactory Schieten good
poor Passen adequate
hopeless Verdedigen average


5e minuut.
Compeyrat probeert naar een medespeler te passen. Végváry bereikt de bal nog maar net als eerste. Végváry met een sublieme pass. Skup rent richting de bal. Skup schiet op doel. Kwaiszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Farciarze F.C. - 1337 Ilavia 0:1

7e minuut.
Bănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănescu speelt de bal door. Skup is nu in balbezit. Skup haalt uit met een fantastische trap. Kwaiszewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Compeyrat probeert naar een medespeler te passen. Végváry bereikt de bal nog maar net als eerste. Végváry speelt de bal door. Skup is nu in balbezit. Skup schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Compeyrat passt de bal zonder na te denken. Bănescu rent richting de bal. Bănescu speelt de bal door. Végváry is nu in balbezit. Végváry haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Compeyrat speelt de bal door. Quintana is nu in balbezit. Quintana speelt de bal door. Bănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănescu draait met de bal, schiet en ... Kwaiszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bănescu rent richting de bal. Bănescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Farciarze F.C. - 1337 Ilavia 0:2

19e minuut.
Bănescu onderschept slim de pass. Gusman onderschept slim de pass. Quintana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gusman wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

21e minuut.
Gusman bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana passt de bal in één keer door. Skup is nu in balbezit. Skup haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Farciarze F.C. - 1337 Ilavia 0:3

28e minuut.
Bănescu geeft de bal voor. Compeyrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Végváry de bal. Végváry schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rępalski de bal onder controle te krijgen. Kwaiszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Farciarze F.C. - 1337 Ilavia 0:4

29e minuut.
Romaszkiewicz rent richting de bal. Végváry verovert de bal door een tackle van achteren. Végváry passt de bal zonder na te denken. Bănescu is nu in balbezit. Bănescu haalt uit met een fantastische trap. Kwaiszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Compeyrat geeft een lange en hoge pass. Skup kopt de bal weg. Daar is Rępalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Végváry is nu in balbezit. Végváry draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Végváry bereikt de bal nog maar net als eerste. Skup probeert naar een medespeler te passen. Boryna rent richting de bal. Bănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Bănescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Farciarze F.C. - 1337 Ilavia 0:5

33e minuut.
Megali passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bănescu de bal. Skup bereikt de bal nog maar net als eerste. Skup draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Farciarze F.C. - 1337 Ilavia 0:6

36e minuut.
Bănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănescu passt de bal zonder na te denken. Compeyrat met een sublieme pass. Daar is Skup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skup haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Quintana passt de bal in één keer door. Boryna met een sublieme pass. Végváry rent richting de bal. Végváry draait met de bal, schiet en ... Kwaiszewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Farciarze F.C. - 1337 Ilavia 0:7

40e minuut.
Mazolinha kopt de bal weg. Bănescu controleert de bal met de borst. Gusman rent richting de bal. Bănescu onderschept slim de pass. Bănescu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Skup rent richting de bal. Skup haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Zignone onderschept slim de pass. Zignone geeft de bal voor. Klungelig pakt Boryna de bal. Végváry bereikt de bal nog maar net als eerste. Végváry schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Farciarze F.C. - 1337 Ilavia 0:8

44e minuut.
Bajorek met een sublieme pass. Tylki heeft problemen om de bal te vangen. Skup is nu in balbezit. Skup draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kwaiszewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Farciarze F.C. - 1337 Ilavia 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Farciarze F.C. 78%, 1337 Ilavia 22%.
Farciarze F.C. - 1337 Ilavia 0:9

47e minuut.
Gusman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zignone verovert de bal door een tackle van achteren. Bănescu met een sublieme pass. Skup is nu in balbezit. Skup haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Kwaiszewski trapt de bal weg van het doel. Grabkowski kopt de bal weg. Quintana probeert naar een medespeler te passen. Végváry bereikt de bal nog maar net als eerste. Végváry haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Farciarze F.C. - 1337 Ilavia 0:10

66e minuut.
Daar is Rembrak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Compeyrat speelt de bal door. Quintana probeert naar een medespeler te passen. Bănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buchta komt het veld opgelopen. Szczygło komt het veld opgelopen. Orzeszek komt het veld opgelopen. Svojtka komt het veld opgelopen. Andrearczyk komt het veld opgelopen. Rembrak met de inworp. Skup bereikt de bal nog maar net als eerste. Skup draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Farciarze F.C. - 1337 Ilavia 0:11

71e minuut.
Andrearczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Andrearczyk geeft de bal voor. Bănescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Skup de bal. Skup schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Gusman rent richting de bal. Quintana onderschept slim de pass. Quintana passt de bal in één keer door. Bănescu rent richting de bal. Bănescu schiet op doel. Kwaiszewski bokst de bal weg. Bănescu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Farciarze F.C. - 1337 Ilavia 0:12

84e minuut.
Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana passt de bal zonder na te denken. Bănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănescu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Andrearczyk geeft een hoge lob. Quintana is nu in balbezit. Quintana geeft de bal voor. Andrearczyk geeft een lange en hoge pass. Boryna controleert de bal met de borst. Kwaiszewski bokst de bal weg.

89e minuut.
Svojtka met de inworp. Skup probeert naar een medespeler te passen. Bănescu rent richting de bal. Bănescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Farciarze F.C. - 1337 Ilavia 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Farciarze F.C. 70%, 1337 Ilavia 30%.
Farciarze F.C. - 1337 Ilavia 0:13