Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ano Crew Meadow Warszawa
4-3-3 atak Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
30% Spel op eigen helft 70%
21 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32.2 gemiddelde waardering 19.5
good Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


2e minuut.
Jarzynowski rent richting de bal. Piasecki onderschept slim de pass. Piasecki passt de bal in één keer door. Klepacki is nu in balbezit. Klepacki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Cwyl geeft een hoge lob. Danielczyk kopt de bal weg. Kocur speelt de bal door. Piasecki is nu in balbezit. Piasecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Pala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocur onderschept slim de pass. Kocur speelt de bal door. Piasecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Piasecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Leśnik is nu in balbezit. Leśnik passt de bal met de wreef. Piasecki rent richting de bal. Piasecki geeft een hoge lob. Klepacki springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Durczok geeft de bal voor. Klepacki kopt de bal weg. Chodakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodakiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Crew - Meadow Warszawa 1:0

24e minuut.
Inworp. Skuteczny met een snelle inworp. Chodakiewicz speelt de bal door. Piasecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Piasecki draait met de bal, schiet en ... Gosk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Klepacki rent richting de bal. Klepacki schiet op doel. Klungelig pakt Reszka de bal. Piasecki rent richting de bal. Piasecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Danielczyk rent richting de bal. Skuteczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Skuteczny passt de bal in één keer door. Klepacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepacki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Leśnik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kocur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocur geeft de bal voor. Klepacki heeft problemen om de bal te vangen. Klepacki draait met de bal, schiet en ... Gosk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Crew - Meadow Warszawa 2:0

38e minuut.
Danielczyk passt de bal in één keer door. Reszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepacki verovert de bal door een tackle van achteren. Piasecki is nu in balbezit. Piasecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Gosk trapt de bal weg van het doel. Leśnik kopt de bal weg. Daar is Danielczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klepacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepacki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ano Crew 32%, Meadow Warszawa 68%.
Ano Crew - Meadow Warszawa 2:0

51e minuut.
Koziara is nu in balbezit. Koziara speelt de bal door. Klungelig pakt Həbibli de bal. Domuś is nu in balbezit. Domuś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Chodakiewicz probeert naar een medespeler te passen. Reszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Piasecki verovert de bal door een tackle van achteren. Piasecki schiet op doel. Gosk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Crew - Meadow Warszawa 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ano Crew 29%, Meadow Warszawa 71%.
Ano Crew - Meadow Warszawa 3:0