Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lion Team GKS PIEKARY
Attack Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.3 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Kuler geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cichoń de bal. Mayer is nu in balbezit. Mayer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion Team - GKS PIEKARY 1:0

11e minuut.
Kołomyjski met een sublieme pass. Mayer rent richting de bal. Mayer geeft een lange en hoge pass. Menni bereikt de bal nog maar net als eerste. Menni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Hulewicz passt de bal zonder na te denken. Basałaj is nu in balbezit. Basałaj met een sublieme pass. Bokłaga rent richting de bal. Bokłaga schiet op doel. Ceauşescu bokst de bal weg.

26e minuut.
Kapica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapica probeert naar een medespeler te passen. Mayer is nu in balbezit. Mayer schiet op doel. Kiljan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Świerczok is nu in balbezit. Świerczok schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Lenart trapt de bal weg. Kapica heeft problemen om de bal te vangen. Basałaj speelt de bal door. Bokłaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bokłaga draait met de bal, schiet en ... Ceauşescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lion Team - GKS PIEKARY 1:1

33e minuut.
Basałaj is nu in balbezit. Bokłaga is nu in balbezit. Basałaj rent richting de bal. Basałaj haalt uit met een fantastische trap. Bankowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ceauşescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lion Team 32%, GKS PIEKARY 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lion Team - GKS PIEKARY 1:1

55e minuut.
Menni rent richting de bal. Menni probeert naar een medespeler te passen. Edrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Edrek haalt uit met een fantastische trap. Kiljan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion Team - GKS PIEKARY 2:1

61e minuut.
Kapica rent richting de bal. Kapica passt de bal in één keer door. Mayer rent richting de bal. Edrek is nu in balbezit. Edrek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion Team - GKS PIEKARY 3:1

63e minuut.
Wilczkowski geeft de bal voor. Stanowski kopt de bal weg. Wilczkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bokłaga rent richting de bal. Bokłaga draait met de bal, schiet en ... Ceauşescu bokst de bal weg.

64e minuut.
Basałaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapica verovert de bal door een tackle van achteren. Kapica probeert naar een medespeler te passen. Frydrych rent richting de bal. Frydrych draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Daar is Zołda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osa rent richting de bal. Osa geeft de bal voor. Bokłaga is nu in balbezit. Bokłaga draait met de bal, schiet en ... Ceauşescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Kuler geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hulewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Basałaj rent richting de bal. Basałaj geeft een hoge lob. Ceauşescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Kołomyjski kopt de bal weg. Mayer probeert de bal met de borst te controleren. Edrek is nu in balbezit. Edrek haalt uit met een fantastische trap. Lenart probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Menni zal de hoekschop nemen. Cichoń verovert de bal door een tackle van achteren. Świerczok rent richting de bal. Mayer rent richting de bal. Mayer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Stanowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Banucha komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lion Team 52%, GKS PIEKARY 48%.
Lion Team - GKS PIEKARY 3:1