Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:58
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0145
  • Stadion: mizerki Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2190
mizerki Lech Kowadła
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


6e minuut.
Rabakoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Sypniewski rent richting de bal. Rabakoń is nu in balbezit. Sypniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sypniewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Młot speelt de bal door. Klungelig pakt Śliwowski de bal. Śliwowski speelt de bal door. Szmek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Pałczyński rent richting de bal. Roztworowski rent richting de bal. Ciuciła maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Ciuciła moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ciuciła schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Roztworowski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Roztworowski kan niet meer verder spelen. Nawoj komt het veld opgelopen. Młot met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Szmek rent richting de bal. Urbacz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szmek raakt geblesseerd tijdens het duel. Rogański met een snel genomen vrije trap. Marciniak controleert de bal met de borst. Szmek rent richting de bal. Szmek haalt uit met een fantastische trap. Łużecki bokst de bal weg.

30e minuut.
Marciniak verovert de bal door een tackle van achteren. Marciniak geeft een hoge lob. Rabakoń rent richting de bal. Sypniewski is nu in balbezit. Sypniewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Sypniewski is nu in balbezit. Sypniewski draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Żurkiewicz de bal. Rabakoń is nu in balbezit. Rabakoń haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mizerki 63%, Lech Kowadła 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mizerki - Lech Kowadła 0:0

47e minuut.
Kłosiński geeft een hoge lob. Inworp. Pałczyński met de inworp. Nawoj is nu in balbezit. Nawoj geeft de bal voor. Łużecki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
mizerki - Lech Kowadła 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mizerki 43%, Lech Kowadła 57%.
mizerki - Lech Kowadła 1:0