Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 20:04
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0145
  • Stadion: Pyk Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2737
Pyk Schalke04Boyz
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 37.3
zwak Schieten goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen matig


6e minuut.
Bohdanowicz met de inworp. Daar is Pfaff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pfaff geeft een lange en hoge pass. Daar is Dhorasoo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dhorasoo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pyk - Schalke04Boyz 0:1

8e minuut.
Pikul met een harde bal richting middenveld. Hemmingsen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pranagal. Pranagal krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Hemmingsen raakt geblesseerd tijdens het duel. Comin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Moczygęba speelt de bal door. Comin kopt de bal weg. Daar is Tyc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hemmingsen geeft de bal voor. Moczygęba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dhorasoo is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pfaff zal de hoekschop nemen. Dhorasoo springt en kopt de bal. Moczygęba bokst de bal weg.

12e minuut.
Tyc geeft een hoge lob. Inworp. Bohdanowicz met de inworp. Pfaff geeft een hoge lob. Dhorasoo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Nowomiejski onderschept slim de pass. Nowomiejski passt de bal zonder na te denken. Pranagal rent richting de bal. Dhorasoo onderschept slim de pass. Dhorasoo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Pfaff passt de bal zonder na te denken. Comin rent richting de bal. Comin probeert naar een medespeler te passen. Dhorasoo rent richting de bal. Dhorasoo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyk - Schalke04Boyz 0:2

27e minuut.
Brzostowski speelt de bal door. Pikul rent richting de bal. Dhorasoo onderschept slim de pass. Dhorasoo haalt uit met een fantastische trap. Moczygęba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyk - Schalke04Boyz 0:3

33e minuut.
Moczygęba trapt de bal weg van het doel. Comin speelt de bal door. Pfaff rent richting de bal. Pfaff geeft de bal voor. Dhorasoo springt en kopt de bal. Moczygęba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Scheling met een snelle inworp. Klungelig pakt Kruse Bøggild de bal. Kruse Bøggild met een sublieme pass. Dhorasoo rent richting de bal. Dhorasoo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Comin kopt de bal weg. Nowomiejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhorasoo onderschept slim de pass. Hemmingsen is nu in balbezit. Hemmingsen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyk - Schalke04Boyz 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pyk 73%, Schalke04Boyz 27%.
Pyk - Schalke04Boyz 0:4

47e minuut.
Daar is Nowomiejski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brzostowski is nu in balbezit. Kruse Bøggild begaat een overtreding. Kruse Bøggild krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Moczygęba speelt de bal door. Comin kopt de bal weg. Rumian heeft problemen om de bal te vangen. Dhorasoo is nu in balbezit. Dhorasoo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Inworp. Tatu komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Daar is Tzortzis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tzortzis probeert naar een medespeler te passen. Kruse Bøggild speelt de bal door. Comin is nu in balbezit. Comin geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Inworp. Fax komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Doeltrap. Ockernahl komt het veld opgelopen. Kernozenko komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Pranagal geeft de bal voor. Kernozenko is nu in balbezit. Kernozenko geeft de bal voor. Daar is Dhorasoo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dhorasoo schiet op doel. Moczygęba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Daar is Fax, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pranagal is nu in balbezit. Fax onderschept slim de pass. Fax schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyk - Schalke04Boyz 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pyk 70%, Schalke04Boyz 30%.
Pyk - Schalke04Boyz 0:5