Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 20:05
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0148
  • Stadion: minec Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 11893
minec Gromek Siedleczka
442 Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
20% Spel op eigen helft 80%
36 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52 gemiddelde waardering 18.8
outstanding Schieten weak
very good Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


5e minuut.
Roberts is nu in balbezit. Roberts probeert naar een medespeler te passen. Bajić is nu in balbezit. Kegan is nu in balbezit. Kegan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
minec - Gromek Siedleczka 1:0

12e minuut.
Guiro passt de bal zonder na te denken. Daar is Kegan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kegan passt de bal zonder na te denken. Bajić rent richting de bal. Bajić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
minec - Gromek Siedleczka 2:0

19e minuut.
Kegan onderschept slim de pass. Begines probeert naar een medespeler te passen. Bajić is nu in balbezit. Bajić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
minec - Gromek Siedleczka 3:0

21e minuut.
Guiro rent richting de bal. Guiro speelt de bal door. Begines met een sublieme pass. Kegan rent richting de bal. Kegan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Guiro geeft een lange en hoge pass. Bajić rent richting de bal. Bajić speelt de bal door. Kegan is nu in balbezit. Kegan draait met de bal, schiet en ... Pszczołowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Guiro is nu in balbezit. Guiro met een sublieme pass. Bajić probeert naar een medespeler te passen. Kegan rent richting de bal. Kegan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pszczołowski trapt de bal weg. Guiro kopt de bal weg. Kegan rent richting de bal. Kegan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Szczodrowski de bal. Bajić rent richting de bal. Bajić haalt uit met een fantastische trap. Pszczołowski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

26e minuut.
Kaszczyszyn geeft een hoge lob. Inworp. Guiro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kegan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Guiro rent richting de bal. Guiro geeft de bal voor. Klungelig pakt Szczodrowski de bal. Bajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
minec - Gromek Siedleczka 4:0

29e minuut.
Guiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Guiro geeft de bal voor. Szczodrowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Begines de bal. Begines passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
minec - Gromek Siedleczka 5:0

32e minuut.
Gavaldà geeft de bal voor. Pszczołowski speelt de bal door. Guiro kopt de bal weg. Kegan rent richting de bal. Kegan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Piast onderschept slim de pass. Inworp. Guiro met een snelle inworp. Roberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberts geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Begines passt de bal in één keer door. Pszczołowski met een sublieme pass. Stefanescu-Prodanovici kopt de bal weg. Daar is Mączewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gavaldà geeft de bal voor. Pszczołowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: minec 18%, Gromek Siedleczka 82%.
minec - Gromek Siedleczka 5:0

46e minuut.
Mollard komt het veld opgelopen. Dragomirescu komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Gavaldà is nu in balbezit. Gavaldà speelt de bal door. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap. Pszczołowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
minec - Gromek Siedleczka 6:0

48e minuut.
Voinea probeert naar een medespeler te passen. Gavaldà geeft een lange en hoge pass. Bajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajić geeft een hoge lob. Kaszczyszyn kopt de bal weg. Pszczołowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dragomirescu controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
minec - Gromek Siedleczka 7:0

52e minuut.
Mączewski met de inworp. Grzebinoga is nu in balbezit. Gavaldà onderschept slim de pass. Gavaldà geeft een lange en hoge pass. Dragomirescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Pszczołowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Mollard rent richting de bal. Mollard speelt de bal door. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu geeft de bal voor. Bajić maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
minec - Gromek Siedleczka 8:0

59e minuut.
Szczodrowski geeft de bal voor. Lineker kopt de bal weg. Daar is Gavaldà, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gavaldà geeft de bal voor. Dragomirescu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Garczarczyk kopt de bal weg. Daar is Stefanescu-Prodanovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stefanescu-Prodanovici passt de bal zonder na te denken. Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
minec - Gromek Siedleczka 9:0

61e minuut.
Klungelig pakt Gromko de bal. Hinc is nu in balbezit. Dragomirescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap. Pszczołowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
minec - Gromek Siedleczka 10:0

64e minuut.
Gavaldà bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavaldà met een sublieme pass. Bajić speelt de bal door. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
minec - Gromek Siedleczka 11:0

70e minuut.
Dragomirescu geeft de bal voor. Klungelig pakt Mączewski de bal. Gavaldà geeft een hoge lob. Dragomirescu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
minec - Gromek Siedleczka 12:0

73e minuut.
Gavaldà bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavaldà geeft de bal voor. Mączewski heeft problemen om de bal te vangen. Bajić rent richting de bal. Bajić geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pszczołowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
minec - Gromek Siedleczka 13:0

74e minuut.
Mollard met een sublieme pass. Gavaldà is nu in balbezit. Gavaldà met een sublieme pass. Dragomirescu heeft problemen om de bal te vangen. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
minec - Gromek Siedleczka 14:0

77e minuut.
Bajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajić passt de bal met de wreef. Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Kaszczyszyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Szczodrowski geeft een hoge lob. Gavaldà kopt de bal weg. Bajić speelt de bal door. Dragomirescu heeft problemen om de bal te vangen. Dragomirescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
minec - Gromek Siedleczka 15:0

79e minuut.
Hinc is nu in balbezit. Roberts onderschept slim de pass. Roberts met een sublieme pass. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
minec - Gromek Siedleczka 16:0

81e minuut.
Mollard met een sublieme pass. Guiro is nu in balbezit. Guiro geeft een lange en hoge pass. Bajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
minec - Gromek Siedleczka 17:0

84e minuut.
Mollard probeert naar een medespeler te passen. Bajić is nu in balbezit. Bajić passt de bal met de wreef. Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap. Pszczołowski bokst de bal weg. Na een snelle pass probeert Kaszczyszyn de bal onder controle te krijgen. Mollard rent richting de bal. Mollard geeft de bal voor. Bajić probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
minec - Gromek Siedleczka 18:0

89e minuut.
Guiro geeft de bal voor. Szczodrowski kopt de bal weg. Piast probeert de bal met de borst te controleren. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Guiro kopt de bal weg. Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu geeft een hoge lob. Bajić controleert de bal met de borst. Bajić draait met de bal, schiet en ... Pszczołowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gavaldà geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bajić heeft problemen om de bal te vangen. Bajić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
minec - Gromek Siedleczka 19:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: minec 22%, Gromek Siedleczka 78%.
minec - Gromek Siedleczka 19:0