Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc.ramzi celsky
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Bojko geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kwietniak met de inworp. Majkrzak rent richting de bal. Majkrzak geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Kurpiewski trapt de bal weg van het doel. Rabiniak kopt de bal weg. Kurtyka is nu in balbezit. Chwalony onderschept slim de pass. Chwalony haalt uit met een fantastische trap. Dziwak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rabiniak rent richting de bal. Rabiniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.ramzi - celsky 0:1

5e minuut.
Majkrzak verovert de bal door een tackle van achteren. Wieczerek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieczerek passt de bal in één keer door. Kujawa is nu in balbezit. Kujawa geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Chlipała kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kwietniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Majkrzak rent richting de bal. Majkrzak geeft de bal voor. Kurpiewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Kwietniak met de inworp. Majkrzak heeft problemen om de bal te vangen. Cudak rent richting de bal. Majkrzak onderschept slim de pass. Majkrzak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Jęsiak rent richting de bal. Jęsiak geeft een lange en hoge pass. Daar is Gardas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wieczerek rent richting de bal. Wieczerek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Stoltmann geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuśmierski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rabiniak heeft problemen om de bal te vangen. Rabiniak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc.ramzi 34%, celsky 66%.
fc.ramzi - celsky 0:1

52e minuut.
Kurtyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtyka passt de bal zonder na te denken. Chwalony rent richting de bal. Chwalony schiet op doel. Dziwak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.ramzi - celsky 0:2

53e minuut.
Daar is Regowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rabiniak rent richting de bal. Regowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Regowski krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Rabiniak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cudak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kuśmierski kopt de bal weg. Kurtyka heeft problemen om de bal te vangen. Chwalony is nu in balbezit. Chwalony schiet op doel. Dziwak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Jakubowski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jęsiak met een snelle inworp. Rabiniak rent richting de bal. Rabiniak geeft de bal voor. Dziwak bokst de bal weg.

65e minuut.
Gardas bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkrzak onderschept slim de pass. Majkrzak speelt de bal door. Wieczerek is nu in balbezit. Wieczerek haalt uit met een fantastische trap. Kurpiewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Kurtyka is nu in balbezit. Biskupski rent richting de bal. Biskupski passt de bal met de wreef. Kujawa heeft problemen om de bal te vangen. Kujawa geeft een lange en hoge pass. Kurpiewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Regowski passt de bal zonder na te denken. Chwalony rent richting de bal. Biskupski verovert de bal door een tackle van achteren. Rabiniak rent richting de bal. Rabiniak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc.ramzi 56%, celsky 44%.
fc.ramzi - celsky 0:2