Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DaraTeam JAGA KING
Attack Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Heliosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Heliosz met een sublieme pass. Wyręba speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Heliosz zal de hoekschop nemen. Grzanka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klepczarek rent richting de bal. Klepczarek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DaraTeam - JAGA KING 0:1

15e minuut.
Klungelig pakt Klepczarek de bal. Klepczarek speelt de bal door. Heliosz is nu in balbezit. Daar is Heliosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heliosz geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Krzyszałowicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zniszczoł met de inworp. Półchłopek bereikt de bal nog maar net als eerste. Półchłopek haalt uit met een fantastische trap. Grzanka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
DaraTeam - JAGA KING 0:2

30e minuut.
Grzybek verovert de bal door een tackle van achteren. Kroplewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroplewski passt de bal in één keer door. Chmielecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielecki geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Olkiewicz passt de bal met de wreef. Kroplewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroplewski geeft de bal voor. Toczyski is nu in balbezit. Toczyski schiet op doel. Moskalewicz bokst de bal weg.

40e minuut.
Heliosz kan de bal niet met de borst controleren. Kroplewski rent richting de bal. Kroplewski geeft een hoge lob. Moczygęba is nu in balbezit. Moczygęba haalt uit met een fantastische trap. Moskalewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Klepczarek kopt de bal weg. Półchłopek rent richting de bal. Szulwic bereikt de bal nog maar net als eerste. Półchłopek onderschept slim de pass. Półchłopek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Daar is Półchłopek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szulwic legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Półchłopek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Półchłopek neemt de penalty, wat een uithaal! Grzanka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DaraTeam - JAGA KING 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DaraTeam 52%, JAGA KING 48%.
DaraTeam - JAGA KING 0:3

46e minuut.
Półchłopek heeft problemen om de bal te vangen. Toczyski onderschept slim de pass. Toczyski passt de bal in één keer door. Zniszczoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Zniszczoł geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Daar is Wyręba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klepczarek rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Wyręba ... Strafschop! Wyręba is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Klepczarek raakt geblesseerd tijdens het duel. Półchłopek zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Karczmarzyk probeert naar een medespeler te passen. Heliosz rent richting de bal. Heliosz met een sublieme pass. Klepczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepczarek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Klepczarek passt de bal zonder na te denken. Heliosz is nu in balbezit. Heliosz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Klepczarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klepczarek schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Heliosz is nu in balbezit. Półchłopek rent richting de bal. Półchłopek passt de bal met de wreef. Klepczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepczarek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DaraTeam - JAGA KING 0:4

85e minuut.
Załuska probeert naar een medespeler te passen. Heliosz rent richting de bal. Heliosz probeert naar een medespeler te passen. Klepczarek is nu in balbezit. Klepczarek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DaraTeam - JAGA KING 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DaraTeam 53%, JAGA KING 47%.
DaraTeam - JAGA KING 0:5