Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SANDECJA N.S Pos-Bud Wałcz
JANUSZ Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
16 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.7 gemiddelde waardering 18.5
very good Schieten weak
adequate Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Klungelig pakt Ciumac de bal. Ciumac met een sublieme pass. Georges met een sublieme pass. Bumbescu is nu in balbezit. Bumbescu haalt uit met een fantastische trap. Marudzewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Appello bereikt de bal nog maar net als eerste. Appello passt de bal in één keer door. Daar is Bumbescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Appello is nu in balbezit. Appello haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Pirovano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirovano geeft de bal voor. Appello bereikt de bal nog maar net als eerste. Appello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SANDECJA N.S - Pos-Bud Wałcz 1:0

40e minuut.
Pirovano bereikt de bal nog maar net als eerste. Kool bereikt de bal nog maar net als eerste. Kool geeft de bal voor. Appello is nu in balbezit. Appello haalt uit met een fantastische trap. Marudzewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SANDECJA N.S 38%, Pos-Bud Wałcz 62%.
SANDECJA N.S - Pos-Bud Wałcz 1:0

50e minuut.
Jakubowski probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Kool met een snelle inworp. Pirovano rent richting de bal. Pirovano geeft een hoge lob. Marudzewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Pirovano geeft een lange en hoge pass. Piwoński probeert de bal met de borst te controleren. Appello is nu in balbezit. Appello schiet op doel. Marudzewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SANDECJA N.S - Pos-Bud Wałcz 2:0

58e minuut.
Zrywacz probeert naar een medespeler te passen. Piękny rent richting de bal. Appello onderschept slim de pass. Appello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SANDECJA N.S - Pos-Bud Wałcz 3:0

62e minuut.
Pirovano is nu in balbezit. Pirovano geeft een hoge lob. Appello kan de bal niet met de borst controleren. Appello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SANDECJA N.S - Pos-Bud Wałcz 4:0

69e minuut.
Kolpák geeft een hoge lob. Jakubowski kan de bal niet met de borst controleren. Georges probeert naar een medespeler te passen. Bumbescu rent richting de bal. Bumbescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Marudzewicz speelt de bal door. van Assel kopt de bal weg. Daar is Wasilkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Appello is nu in balbezit. Appello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SANDECJA N.S - Pos-Bud Wałcz 5:0

75e minuut.
Klungelig pakt Zrywacz de bal. Bumbescu verovert de bal door een tackle van achteren. Georges met een sublieme pass. Pirovano is nu in balbezit. Pirovano geeft een lange en hoge pass. Marudzewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Marudzewicz niet meer kan verder spelen. Bajorek komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Piwoński onderschept slim de pass. Piwoński probeert naar een medespeler te passen. Wasilkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Capitán Prado verovert de bal door een tackle van achteren. Capitán Prado passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bumbescu is nu in balbezit. Bumbescu haalt uit met een fantastische trap. Bajorek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SANDECJA N.S 28%, Pos-Bud Wałcz 72%.
SANDECJA N.S - Pos-Bud Wałcz 5:0