Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Liverpool 1892 FC RUŻKI
Attack Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41 gemiddelde waardering 41.9
adequate Schieten good
good Passen good
adequate Verdedigen average


7e minuut.
Ševců kopt de bal weg. Rabello met een sublieme pass. Crăciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool 1892 - FC RUŻKI 0:1

9e minuut.
Arapoglou passt de bal met de wreef. Engelaar is nu in balbezit. Zapiec speelt de bal door. Giaccio is nu in balbezit. Giaccio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Crăciun rent richting de bal. Liberatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciun verovert de bal door een tackle van achteren. Crăciun draait met de bal, schiet en ... Nazderko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool 1892 - FC RUŻKI 0:2

19e minuut.
Creece probeert naar een medespeler te passen. Arapoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciun onderschept slim de pass. Crăciun draait met de bal, schiet en ... Nazderko maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Batoteiro kopt de bal weg. Penha probeert de bal met de borst te controleren. Penha passt de bal in één keer door. Crăciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Daar is Ivandić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giaccio rent richting de bal. Ivandić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giaccio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rupčík met een snel genomen vrije trap. Paal!

34e minuut.
Rabello bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabello passt de bal met de wreef. Crăciun is nu in balbezit. Crăciun haalt uit met een fantastische trap. Nazderko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool 1892 - FC RUŻKI 0:3

36e minuut.
Creece met een sublieme pass. Gmyrek is nu in balbezit. Zapiec onderschept slim de pass. Engelaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Engelaar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Liverpool 1892 54%, FC RUŻKI 46%.
FC Liverpool 1892 - FC RUŻKI 0:3

47e minuut.
Nazderko met een harde bal richting middenveld. Penha kopt de bal weg. Rabello bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabello draait met de bal, schiet en ... Nazderko maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Crăciun rent richting de bal. Crăciun schiet op doel. Nazderko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool 1892 - FC RUŻKI 0:4

50e minuut.
Batoteiro kopt de bal weg. Ševců heeft problemen om de bal te vangen. Penha verovert de bal door een tackle van achteren. Penha geeft een lange en hoge pass. Crăciun maakt een snoekduik en kopt de bal. Nazderko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Rabello onderschept slim de pass. Rabello probeert naar een medespeler te passen. Ševců onderschept slim de pass. Penha controleert de bal met de borst. Penha passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Penha geeft een hoge lob. Ševců probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rupčík is nu in balbezit. Crăciun onderschept slim de pass. Crăciun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wollinger komt het veld opgelopen. Mahmudbəyov komt het veld opgelopen. Mouflouzelis komt het veld opgelopen. Bădescu komt het veld opgelopen. Ambrozio komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Retlewski is nu in balbezit. Retlewski probeert naar een medespeler te passen. Rabello rent richting de bal. Rabello schiet op doel. Nazderko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool 1892 - FC RUŻKI 0:5

73e minuut.
Klungelig pakt Rabello de bal. Rabello passt de bal met de wreef. Crăciun is nu in balbezit. Crăciun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool 1892 - FC RUŻKI 0:6

74e minuut.
Retlewski is nu in balbezit. Mouflouzelis onderschept slim de pass. Mouflouzelis passt de bal met de wreef. Bădescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădescu schiet op doel. Malahi bokst de bal weg.

78e minuut.
Crăciun controleert de bal met de borst. Crăciun met een sublieme pass. Ševců geeft een lange en hoge pass. Mahmudbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmudbəyov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Batoteiro is nu in balbezit. Ambrozio verovert de bal door een tackle van achteren. Ambrozio met een sublieme pass. Bădescu rent richting de bal. Bădescu schiet op doel. Malahi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Batoteiro met een sublieme pass. Penha probeert de bal met de borst te controleren. Penha passt de bal met de wreef. Rabello rent richting de bal. Rabello geeft een lange en hoge pass. Nazderko bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Crăciun rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool 1892 - FC RUŻKI 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Liverpool 1892 56%, FC RUŻKI 44%.
FC Liverpool 1892 - FC RUŻKI 0:7