Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcelona SK Warmia
Normal Tactiek 442
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Owczarski passt de bal in één keer door. Daar is Kochowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kochowski speelt de bal door. Gorczyński rent richting de bal. Gorczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Gorczyński geeft een lange en hoge pass. Kochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochowski probeert naar een medespeler te passen. Różański rent richting de bal. Różański draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Cichowlas rent richting de bal. Cichowlas passt de bal in één keer door. Nawoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaorski verovert de bal door een tackle van achteren. Zaorski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kwaiszewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zdojski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Rychter raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Korzonek komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Daar is Kochowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kochowski probeert naar een medespeler te passen. Radzimski bereikt de bal nog maar net als eerste. Radzimski probeert naar een medespeler te passen. Gorczyński geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Twarkowski met een harde bal richting middenveld. Zaorski kopt de bal weg. Daar is Nawoj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szawica is nu in balbezit. Szawica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona SK - Warmia 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona SK 62%, Warmia 38%.
Barcelona SK - Warmia 1:0

56e minuut.
Kwaiszewski met een sublieme pass. Kochowski rent richting de bal. Zaorski verovert de bal door een tackle van achteren. Zaorski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gapiński de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kwaiszewski met een snelle inworp. Zaorski heeft problemen om de bal te vangen. Zaorski met een sublieme pass. Gapiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Mordal geeft een hoge lob. Martyniak rent richting de bal. Martyniak speelt de bal door. Zaorski heeft problemen om de bal te vangen. Zaorski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

65e minuut.
Gorczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Radzimski bereikt de bal nog maar net als eerste. Radzimski speelt de bal door. Różański bereikt de bal nog maar net als eerste. Różański schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Gapiński verovert de bal door een tackle van achteren. Radzimski probeert naar een medespeler te passen. Różański bereikt de bal nog maar net als eerste. Różański haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Darnowski de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Kretek speelt de bal door. Klungelig pakt Korzonek de bal. Radzimski speelt de bal door. Gorczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorczyński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Barcelona SK - Warmia 1:1

76e minuut.
Kochowski met een sublieme pass. Cichowlas bereikt de bal nog maar net als eerste. Różański begaat een overtreding. Różański krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona SK 47%, Warmia 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Barcelona SK - Warmia 1:1