Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kormoran Ostróda Kieleckie Kosy
KO 2.1 Tactiek Attack
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
23 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.6 gemiddelde waardering 39.6
excellent Schieten good
good Passen average
solid Verdedigen solid


6e minuut.
Bega Begagić passt de bal zonder na te denken. Dimofte rent richting de bal. Dimofte passt de bal met de wreef. Casal is nu in balbezit. Casal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kormoran Ostróda - Kieleckie Kosy 1:0

21e minuut.
Bonovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonovas speelt de bal door. Bega Begagić is nu in balbezit. Bega Begagić haalt uit met een fantastische trap. Tyszko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kormoran Ostróda - Kieleckie Kosy 2:0

25e minuut.
Casal kopt de bal weg. Bega Begagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwaszko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Iwaszko krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Benítez Pineda is nu in balbezit. Benítez Pineda passt de bal met de wreef. Dimofte speelt de bal door. Bega Begagić is nu in balbezit. Bega Begagić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kormoran Ostróda - Kieleckie Kosy 3:0

33e minuut.
Barrientos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrientos speelt de bal door. Bullett verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Casal de bal. Casal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Inworp. Piórko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bonovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonovas geeft een lange en hoge pass. Casal krijgt zijn hoofd ertegen. Tyszko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bega Begagić rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Casal rent richting de bal. Bonovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonovas geeft een lange en hoge pass. Bega Begagić krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Beclea kopt de bal weg. Daar is Benítez Pineda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrientos rent richting de bal. Benítez Pineda onderschept slim de pass. Benítez Pineda draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kormoran Ostróda 35%, Kieleckie Kosy 65%.
Kormoran Ostróda - Kieleckie Kosy 3:0

48e minuut.
Bullett onderschept slim de pass. Bullett passt de bal in één keer door. Belloc probeert naar een medespeler te passen. Bega Begagić is nu in balbezit. Bega Begagić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Barics bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdun verovert de bal door een tackle van achteren. Zdun passt de bal zonder na te denken. Bega Begagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bega Begagić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Bega Begagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bega Begagić met een sublieme pass. Bullett rent richting de bal. Casal verovert de bal door een tackle van achteren. Casal schiet op doel. Tyszko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Barrientos met een sublieme pass. Belloc is nu in balbezit. Belloc speelt de bal door. Casal bereikt de bal nog maar net als eerste. Casal draait met de bal, schiet en ... Tyszko bokst de bal weg.

59e minuut.
Cəbrayılov heeft problemen om de bal te vangen. Dimofte rent richting de bal. Dimofte met een sublieme pass. Casal heeft problemen om de bal te vangen. Casal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kormoran Ostróda - Kieleckie Kosy 4:0

66e minuut.
Tejada passt de bal zonder na te denken. Fedak rent richting de bal. Fedak passt de bal zonder na te denken. Barics bereikt de bal nog maar net als eerste. Barics schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kormoran Ostróda - Kieleckie Kosy 4:1

68e minuut.
Bega Begagić rent richting de bal. Belloc geeft een hoge lob. Casal kopt de bal weg. Dimofte bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimofte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Fedak geeft een hoge lob. Egelić met een sublieme pass. Belloc kopt de bal weg. Casal heeft problemen om de bal te vangen. Casal draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Dimofte probeert de bal aan de voet te houden. Belloc is nu in balbezit. Belloc passt de bal in één keer door. Bega Begagić is nu in balbezit. Bega Begagić draait met de bal, schiet en ... Tyszko bokst de bal weg.

78e minuut.
Belloc rent richting de bal. Bega Begagić rent richting de bal. Bega Begagić passt de bal in één keer door. Barics rent richting de bal. Barics haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kormoran Ostróda - Kieleckie Kosy 4:2

79e minuut.
Bonovas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Macia de bal. Macia geeft de bal voor. Bega Begagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bega Begagić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Piórko bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrientos met een sublieme pass. Iwaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bega Begagić verovert de bal door een tackle van achteren. Bega Begagić schiet op doel. Tyszko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Tejada controleert de bal met de borst. Tejada probeert naar een medespeler te passen. Barics bereikt de bal nog maar net als eerste. Barics draait met de bal, schiet en ... Zdun probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Barrientos heeft problemen om de bal te vangen. Barrientos passt de bal zonder na te denken. Casal rent richting de bal. Casal haalt uit met een fantastische trap. Tyszko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kormoran Ostróda - Kieleckie Kosy 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kormoran Ostróda 44%, Kieleckie Kosy 56%.
Kormoran Ostróda - Kieleckie Kosy 5:2