Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 17:53
  • Competitiewedstrijd: Liga I
  • Stadion: F.C. GEENE Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 75210
F.C. GEENE Magnifica Steaua
532 EQS Tactiek 532ES
57% Balbezit 43%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
76.5 gemiddelde waardering 73.9
formidable Schieten formidable
incredible Passen outstanding
incredible Verdedigen incredible


2e minuut.
Chodkiewicz passt de bal in één keer door. Ociepa rent richting de bal. Fuzileiro begaat een overtreding. Fuzileiro krijgt een gele kaart. Ociepa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cañamero zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Serafimović rent richting de bal. Serafimović draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Torres rent richting de bal. Torres draait met de bal, schiet en ... Mielony probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. GEENE - Magnifica Steaua 0:1

5e minuut.
Torres is nu in balbezit. Stoch legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Torres raakt geblesseerd tijdens het duel. Stoch met een sublieme pass. Torres kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Mielony werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. GEENE - Magnifica Steaua 0:2

10e minuut.
Cañamero speelt de bal door. Klungelig pakt Serafimović de bal. Cieszyński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Serafimović roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Serafimović kan niet meer verder spelen. Binkowski komt het veld opgelopen. Torres kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Mielony probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. GEENE - Magnifica Steaua 0:3

12e minuut.
Chionchio passt de bal met de wreef. Auribault rent richting de bal. Chodkiewicz is nu in balbezit. Auribault verovert de bal door een tackle van achteren. Auribault haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Habilsoy met de inworp. Cañamero is nu in balbezit. Cañamero passt de bal zonder na te denken. Habilsoy geeft de bal voor. Torres maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Torres kopt de bal weg. Stoenescu speelt de bal door. Chionchio geeft een hoge lob. Kıratlı is nu in balbezit. Kıratlı schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Ociepa passt de bal met de wreef. Cañamero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañamero geeft de bal voor. Torres rent richting de bal. Torres haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Habilsoy passt de bal in één keer door. Cañamero rent richting de bal. Cañamero passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Habilsoy de bal. Habilsoy geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Pantea geeft een hoge lob. Adessi kopt de bal weg. Stoenescu speelt de bal door. Kıratlı is nu in balbezit. Kıratlı haalt uit met een fantastische trap. Vaz Fernandes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. GEENE 60%, Magnifica Steaua 40%.
F.C. GEENE - Magnifica Steaua 0:3

50e minuut.
Leonidis passt de bal in één keer door. Adessi rent richting de bal. Kıratlı verovert de bal door een tackle van achteren. Kıratlı haalt uit met een fantastische trap. Vaz Fernandes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. GEENE - Magnifica Steaua 1:3

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ociepa stond buitenspel. Fuzileiro neemt vlug de vrije trap. Kıratlı kopt de bal weg. Cañamero probeert naar een medespeler te passen. Torres is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bjeković komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Leonidis rent richting de bal. Leonidis speelt de bal door. Kıratlı is nu in balbezit. Kıratlı haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Bjeković rent richting de bal. Bjeković passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Leonidis de bal. Leonidis geeft een lange en hoge pass. Kıratlı krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. GEENE 41%, Magnifica Steaua 59%.
F.C. GEENE - Magnifica Steaua 1:3