Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Curcanii FC Minune
4-3-3_Hitch Tactiek Amical
54% Balbezit 46%
6% Spel op eigen helft 94%
74 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
63 gemiddelde waardering 34.5
outstanding Schieten average
excellent Passen poor
very good Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Anton rent richting de bal. Anton met een sublieme pass. Pepe heeft problemen om de bal te vangen. Ralha rent richting de bal. Ralha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Montserrat rent richting de bal. Montserrat passt de bal met de wreef. Pepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepe draait met de bal, schiet en ... Borowy werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - FC Minune 1:0

4e minuut.
Petre geeft de bal voor. Montserrat rent richting de bal. Montserrat passt de bal met de wreef. Ruivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruivo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - FC Minune 2:0

6e minuut.
Aranzábal is nu in balbezit. Pepe verovert de bal door een tackle van achteren. Pepe geeft de bal voor. Ruivo rent richting de bal. Ruivo speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stais met de inworp. Pepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralha speelt de bal door. Ruivo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - FC Minune 3:0

8e minuut.
Rădulescu rent richting de bal. Pepe verovert de bal door een tackle van achteren. Pepe speelt de bal door. Ruivo rent richting de bal. Ruivo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - FC Minune 4:0

9e minuut.
Ruivo met een sublieme pass. Ralha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepe heeft problemen om de bal te vangen. Ralha rent richting de bal. Ralha schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - FC Minune 5:0

11e minuut.
Montserrat geeft een lange en hoge pass. Pepe probeert de bal met de borst te controleren. Ralha is nu in balbezit. Ruivo is nu in balbezit. Ruivo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - FC Minune 6:0

13e minuut.
Dinamite bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinamite passt de bal met de wreef. Ruivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruivo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - FC Minune 7:0

14e minuut.
Kafarski rent richting de bal. Pepe verovert de bal door een tackle van achteren. Ralha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralha haalt uit met een fantastische trap. Borowy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - FC Minune 8:0

17e minuut.
Borowy speelt de bal door. Pepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepe met een sublieme pass. Ralha rent richting de bal. Ralha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Doeltrap. Borowy trapt de bal weg. Stais speelt de bal door. Ralha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Daar is Ruivo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruivo speelt de bal door. Ralha is nu in balbezit. Ralha schiet op doel. Borowy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - FC Minune 9:0

20e minuut.
Rădulescu probeert naar een medespeler te passen. Kafarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafarski geeft een lange en hoge pass. Pepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Torzewski is nu in balbezit. Torzewski met een sublieme pass. Ralha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralha draait met de bal, schiet en ... Borowy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - FC Minune 10:0

26e minuut.
Pepe is nu in balbezit. Pepe draait met de bal, schiet en ... Ralha probeert de bal aan de voet te houden. Ruivo rent richting de bal. Ruivo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Mostowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stais neemt de hoekschop. Ruivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruivo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - FC Minune 11:0

28e minuut.
Yener rent richting de bal. Anton onderschept slim de pass. Anton geeft een lange en hoge pass. Ruivo rent richting de bal. Ruivo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - FC Minune 12:0

32e minuut.
Ralha haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ruivo de bal onder controle te krijgen. Pepe geeft een lange en hoge pass. Ruivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruivo draait met de bal, schiet en ... Paal! Pepe rent richting de bal. Pepe met een sublieme pass. Anton speelt de bal door. Ruivo rent richting de bal. Ruivo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - FC Minune 13:0

34e minuut.
Torzewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karamanis met een sublieme pass. Ralha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruivo rent richting de bal. Ruivo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - FC Minune 14:0

36e minuut.
Pepe is nu in balbezit. Pepe probeert naar een medespeler te passen. Ruivo is nu in balbezit. Ruivo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ralha rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - FC Minune 15:0

37e minuut.
Klungelig pakt Karamanis de bal. Karamanis probeert naar een medespeler te passen. Ralha is nu in balbezit. Ruivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruivo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - FC Minune 16:0

38e minuut.
Torzewski is nu in balbezit. Torzewski met een sublieme pass. Ruivo is nu in balbezit. Ruivo draait met de bal, schiet en ... Borowy werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Anton kopt de bal weg. Klungelig pakt Kafarski de bal. Pepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepe geeft een hoge lob. Ruivo maakt een snoekduik en kopt de bal. Borowy bokst de bal weg. Ruivo rent richting de bal. Ruivo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - FC Minune 17:0

40e minuut.
Anton passt de bal met de wreef. Karamanis met een sublieme pass. Pepe is nu in balbezit. Pepe schiet op doel. Borowy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Stais probeert de bal aan de voet te houden. Stais passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ralha de bal. Ralha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - FC Minune 18:0

43e minuut.
Anton rent richting de bal. Anton met een sublieme pass. Daar is Ralha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ralha haalt uit met een fantastische trap. Borowy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Torzewski rent richting de bal. Torzewski passt de bal zonder na te denken. Ruivo probeert naar een medespeler te passen. Pepe is nu in balbezit. Pepe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - FC Minune 19:0

45e minuut.
Pepe rent richting de bal. Pepe speelt de bal door. Ralha speelt de bal door. Ruivo heeft problemen om de bal te vangen. Ruivo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - FC Minune 20:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Curcanii 9%, FC Minune 91%.
Curcanii - FC Minune 20:0

47e minuut.
Torzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruivo probeert naar een medespeler te passen. Ralha is nu in balbezit. Ralha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - FC Minune 21:0

49e minuut.
Ruivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruivo probeert naar een medespeler te passen. Pepe rent richting de bal. Pepe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - FC Minune 22:0

51e minuut.
Barwin passt de bal in één keer door. Ruivo met een sublieme pass. Ralha is nu in balbezit. Ralha schiet op doel. Borowy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - FC Minune 23:0

52e minuut.
Stais kopt de bal weg. Pepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepe probeert naar een medespeler te passen. Ralha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - FC Minune 24:0

53e minuut.
Kafarski rent richting de bal. Kafarski geeft een hoge lob. Pepe probeert naar een medespeler te passen. Ralha rent richting de bal. Ralha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - FC Minune 25:0

54e minuut.
Kafarski geeft de bal voor. Daar is Stais, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stais passt de bal in één keer door. Ruivo is nu in balbezit. Ruivo haalt uit met een fantastische trap. Borowy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Torzewski zal de hoekschop nemen. Pepe krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Borowy trapt de bal weg van het doel. Torzewski kopt de bal weg. Ruivo rent richting de bal. Ruivo met een sublieme pass. Borowy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Borowy speelt de bal door. Rădulescu heeft problemen om de bal te vangen. Ralha verovert de bal door een tackle van achteren. Ralha haalt uit met een fantastische trap. Borowy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pepe is nu in balbezit. Pepe draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Borowy met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Anton de bal. Anton passt de bal met de wreef. Pepe is nu in balbezit. Pepe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Dinamite met een sublieme pass. Ruivo probeert naar een medespeler te passen. Ralha is nu in balbezit. Ralha schiet op doel. Borowy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - FC Minune 26:0

60e minuut.
Pepe speelt de bal door. Ruivo heeft problemen om de bal te vangen. Ralha is nu in balbezit. Ralha haalt uit met een fantastische trap. Borowy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - FC Minune 27:0

60e minuut.
Rădulescu probeert naar een medespeler te passen. Kafarski is nu in balbezit. Kafarski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ralha de bal. Ralha schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - FC Minune 28:0

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stais met een snelle inworp. Pepe probeert naar een medespeler te passen. Ruivo is nu in balbezit. Ruivo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ruivo rent richting de bal. Ruivo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - FC Minune 29:0

64e minuut.
Pepe speelt de bal door. Ralha is nu in balbezit. Ruivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruivo schiet op doel. Borowy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - FC Minune 30:0

65e minuut.
Stais met de inworp. Rădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Anton onderschept slim de pass. Pepe rent richting de bal. Pepe geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Stais rent richting de bal. Stais passt de bal zonder na te denken. Torzewski speelt de bal door. Daar is Ralha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ralha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Anton rent richting de bal. Stais probeert naar een medespeler te passen. Ralha rent richting de bal. Ralha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - FC Minune 31:0

69e minuut.
Stais kopt de bal weg. Pepe is nu in balbezit. Pepe met een sublieme pass. Ralha is nu in balbezit. Ralha schiet op doel. Borowy bokst de bal weg. Ruivo is nu in balbezit. Ruivo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - FC Minune 32:0

71e minuut.
Palikot geeft een hoge lob. Torzewski heeft problemen om de bal te vangen. Torzewski met een sublieme pass. Ralha rent richting de bal. Ralha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - FC Minune 33:0

72e minuut.
Stais is nu in balbezit. Stais geeft een lange en hoge pass. Ralha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - FC Minune 34:0

74e minuut.
Rădulescu rent richting de bal. Anton verovert de bal door een tackle van achteren. Ralha is nu in balbezit. Ralha haalt uit met een fantastische trap. Borowy probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Borowy trapt de bal weg van het doel. Stais is nu in balbezit. Stais probeert naar een medespeler te passen. Ralha is nu in balbezit. Ralha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - FC Minune 35:0

76e minuut.
Kafarski geeft de bal voor. Anton kopt de bal weg. Ruivo is nu in balbezit. Ruivo draait met de bal, schiet en ... Borowy maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Ralha is nu in balbezit. Ralha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Montserrat probeert naar een medespeler te passen. Anton probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ralha rent richting de bal. Ralha draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Stais speelt de bal door. Pepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepe haalt uit met een fantastische trap. Ralha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Borowy probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Pepe probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Rădulescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Ruivo de bal. Ruivo schiet op doel. Borowy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ruivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruivo haalt uit met een fantastische trap. Borowy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - FC Minune 36:0

81e minuut.
Rădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepe onderschept slim de pass. Pepe speelt de bal door. Ruivo rent richting de bal. Ruivo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - FC Minune 37:0

82e minuut.
Anton speelt de bal door. Torzewski met een sublieme pass. Ralha is nu in balbezit. Ralha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - FC Minune 38:0

84e minuut.
Anton bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Anton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anton met een sublieme pass. Klungelig pakt Ralha de bal. Ralha schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pepe is nu in balbezit. Pepe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - FC Minune 39:0

86e minuut.
Stais probeert naar een medespeler te passen. Montserrat is nu in balbezit. Montserrat passt de bal in één keer door. Daar is Ruivo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruivo schiet op doel. Borowy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ruivo is nu in balbezit. Ruivo geeft een hoge lob. Borowy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ruivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruivo met een sublieme pass. Pepe heeft problemen om de bal te vangen. Pepe schiet op doel. Ralha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Rădulescu rent richting de bal. Pepe onderschept slim de pass. Pepe speelt de bal door. Ruivo is nu in balbezit. Ruivo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - FC Minune 40:0

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stais zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pepe met een sublieme pass. Ralha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralha haalt uit met een fantastische trap. Borowy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - FC Minune 41:0

90e minuut.
Rădulescu rent richting de bal. Pepe verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Ralha de bal. Ralha schiet op doel. Borowy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - FC Minune 42:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Curcanii 4%, FC Minune 96%.
Curcanii - FC Minune 42:0