Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ripensia CF F.C. Universitatea Craiova
Rip01 Tactiek Batman All-in_V7
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.8 gemiddelde waardering 65.6
solid Schieten excellent
very good Passen outstanding
formidable Verdedigen excellent


2e minuut.
Rizaris probeert naar een medespeler te passen. Bąbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgórniak begaat een overtreding. Podgórniak krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Calafiore onderschept slim de pass. von Holtei is nu in balbezit. von Holtei passt de bal met de wreef. Steinke is nu in balbezit. Steinke haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Bąbel kopt de bal weg. Candelato bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinke begaat een overtreding. Steinke krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Lăzăroiu is nu in balbezit. McLeod onderschept slim de pass. McLeod passt de bal zonder na te denken. Steinke is nu in balbezit. Steinke schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ripensia CF 60%, F.C. Universitatea Craiova 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ripensia CF - F.C. Universitatea Craiova 0:0

46e minuut.
Balej komt het veld opgelopen. Fernández Trelles komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Chişcanu probeert naar een medespeler te passen. McLeod probeert naar een medespeler te passen. Ilg is nu in balbezit. Steinke verovert de bal door een tackle van achteren. Steinke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ripensia CF - F.C. Universitatea Craiova 0:1

56e minuut.
Luncik met een sublieme pass. Fernández Trelles rent richting de bal. Podgórniak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Podgórniak krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Fernández Trelles is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Abrashev komt het veld opgelopen. Butacu komt het veld opgelopen.

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Śnieżek komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Fernández Trelles zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ilg rent richting de bal. Steinke verovert de bal door een tackle van achteren. Luncik rent richting de bal. Luncik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Klungelig pakt Calafiore de bal. Calafiore speelt de bal door. Pineda Romero is nu in balbezit. Pineda Romero geeft de bal voor. Abrashev maakt een snoekduik en kopt de bal. Moraru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Poloczek rent richting de bal. Poloczek passt de bal zonder na te denken. von Holtei rent richting de bal. von Holtei geeft een hoge lob. Luncik springt en kopt de bal. Socaciu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Poloczek rent richting de bal. Poloczek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ripensia CF - F.C. Universitatea Craiova 0:2

81e minuut.
Klungelig pakt von Holtei de bal. von Holtei draait met de bal, schiet en ... Calafiore probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Poloczek is nu in balbezit. Poloczek geeft een hoge lob. Socaciu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Steinke bereikt de bal nog maar net als eerste. Luncik rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Candelato. Luncik wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Fernández Trelles neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ripensia CF 52%, F.C. Universitatea Craiova 48%.
Ripensia CF - F.C. Universitatea Craiova 0:2