Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Turnu Magurele AWESOME!
corabia Tactiek ko
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 8
63.5 gemiddelde waardering 69.8
very good Schieten incredible
very good Passen formidable
outstanding Verdedigen excellent


6e minuut.
Panait geeft een hoge lob. Terzioğlu rent richting de bal. Szamborski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szamborski krijgt een gele kaart. Terzioğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sârbu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Səmədli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Turnu Magurele - AWESOME! 0:1

10e minuut.
Olivia kopt de bal weg. Olaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaru speelt de bal door. Sârbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârbu draait met de bal, schiet en ... Səmədli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Olaru geeft de bal voor. Klungelig pakt Dodson de bal. Sârbu is nu in balbezit. Sârbu schiet op doel. Səmədli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turnu Magurele - AWESOME! 0:2

35e minuut.
Tumpach rent richting de bal. Tumpach geeft een lange en hoge pass. Sârbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârbu schiet op doel. Səmədli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Davis geeft een lange en hoge pass. Olaru kopt de bal weg. Daar is Dodson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sârbu rent richting de bal. Sârbu haalt uit met een fantastische trap. Səmədli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Zumzubra heeft problemen om de bal te vangen. Terzioğlu verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Davis. Terzioğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bielikowski wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Daar is Panait, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borgetti rent richting de bal. Tumpach tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tumpach krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Olivia rent richting de bal. Zagorodnîi is nu in balbezit. Zagorodnîi geeft de bal voor. Hoàng Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Thành haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turnu Magurele 59%, AWESOME! 41%.
Turnu Magurele - AWESOME! 0:2

46e minuut.
Mărcuş komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Chojecki is nu in balbezit. Chojecki geeft een hoge lob. Sârbu is nu in balbezit. Sârbu schiet op doel. Səmədli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Olaru passt de bal in één keer door. Tumpach probeert naar een medespeler te passen. Davis onderschept slim de pass. Mărcuş is nu in balbezit. Mărcuş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Turnu Magurele - AWESOME! 0:3

55e minuut.
Əjdərov met een snelle inworp. Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso da Silva onderschept slim de pass. Cardoso da Silva geeft een lange en hoge pass. Hoàng Thành maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Davis geeft een hoge lob. Olivia kopt de bal weg. Olaru probeert naar een medespeler te passen. Mărcuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărcuş schiet op doel. Səmədli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Əjdərov geeft een lange en hoge pass. Cardoso da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaru begaat een overtreding. Olaru krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Borgetti is nu in balbezit. Met opzet legt Panait zijn tegenspeler op de grond. Borgetti raakt geblesseerd tijdens het duel. Szamborski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Borgetti maakt een snoekduik en kopt de bal. Świerczewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Zumzubra rent richting de bal. Zumzubra geeft een hoge lob. Mandelli kopt de bal weg. Chojecki rent richting de bal. Hoàng Thành verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Sârbu is nu in balbezit. Olaru is nu in balbezit. Olaru met een sublieme pass. Sârbu is nu in balbezit. Sârbu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Olaru speelt de bal door. Dodson met een sublieme pass. Davis is nu in balbezit. Mărcuş onderschept slim de pass. Mărcuş schiet op doel. Səmədli bokst de bal weg.

74e minuut.
Klungelig pakt Mărcuş de bal. Zumzubra is nu in balbezit. Mărcuş onderschept slim de pass. Sârbu is nu in balbezit. Sârbu draait met de bal, schiet en ... Səmədli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Dodson probeert naar een medespeler te passen. Əjdərov rent richting de bal. Sârbu rent richting de bal. Sârbu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Turnu Magurele - AWESOME! 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turnu Magurele 50%, AWESOME! 50%.
Turnu Magurele - AWESOME! 0:4