Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 17:54
  • Competitiewedstrijd: Liga III.01
  • Stadion: CYTY Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 32865
ARSENAL CITY Gorilaz SK
tct Tactiek new ttz
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
64.2 gemiddelde waardering 60.8
formidable Schieten very good
excellent Passen excellent
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Daar is Frunză, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frunză speelt de bal door. Dzik rent richting de bal. Stelea onderschept slim de pass. Stelea schiet op doel. Linowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Kuzucu kopt de bal weg. Ispas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Şeitan. Şeitan krijgt een gele kaart. Ispas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ispas kan niet meer verder spelen. Speriatu komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Adriazola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciobanu probeert de bal met de borst te controleren. Adriazola is nu in balbezit. Adriazola schiet op doel. Patraulea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL CITY - Gorilaz SK 1:0

16e minuut.
Frunză is nu in balbezit. Frunză geeft een lange en hoge pass. Vasilescu kopt de bal weg. Kuzucu is nu in balbezit. Kuzucu draait met de bal, schiet en ... Linowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Speriatu is nu in balbezit. Wang-Yang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Speriatu raakt geblesseerd tijdens het duel. Speriatu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Habrock onderschept slim de pass. Frunză geeft een lange en hoge pass. Kuzucu rent richting de bal. Kuzucu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARSENAL CITY 66%, Gorilaz SK 34%.
ARSENAL CITY - Gorilaz SK 1:0

74e minuut.
Dzik is nu in balbezit. Dzik passt de bal in één keer door. Sima bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriazola onderschept slim de pass. Adriazola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Doeltrap. Patraulea trapt de bal weg. Şeitan rent richting de bal. Şeitan passt de bal zonder na te denken. Adriazola rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Wang-Yang geeft de bal voor. Klungelig pakt Ciobanu de bal. Ciobanu geeft een hoge lob. Kuzucu krijgt zijn hoofd ertegen. Linowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Sima met een sublieme pass. Dzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzik passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gárdos de bal. Gárdos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Sima probeert de bal aan de voet te houden. Gárdos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gárdos passt de bal in één keer door. Adriazola rent richting de bal. Adriazola draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARSENAL CITY 53%, Gorilaz SK 47%.
ARSENAL CITY - Gorilaz SK 1:0