Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Rebelii Arrubium Măcin
mediu 0 Tactiek 5-3-2
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
63.4 gemiddelde waardering 62.8
very good Schieten formidable
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


2e minuut.
Pongor speelt de bal door. Olivos met een sublieme pass. Roch met een sublieme pass. Balaci rent richting de bal. Balaci schiet op doel. Tătaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Sopârlă rent richting de bal. Sopârlă passt de bal met de wreef. van Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hoye geeft een lange en hoge pass. Vîlcu springt en kopt de bal. Gheorghe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
MacGilvernock rent richting de bal. Vîlcu rent richting de bal. Roch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vîlcu raakt geblesseerd tijdens het duel. MacGilvernock komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Roch geeft een hoge lob. Pušin probeert de bal aan de voet te houden. do Pandeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Opatrný onderschept slim de pass. Opatrný schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Luchian is nu in balbezit. Luchian geeft de bal voor. Balaci kopt de bal weg. Opatrný is nu in balbezit. Opatrný draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Opatrný heeft problemen om de bal te vangen. Balaci rent richting de bal. Opatrný rent richting de bal. Opatrný schiet op doel. Tătaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rebelii - Arrubium Măcin 0:1

29e minuut.
Sopârlă speelt de bal door. Pongor speelt de bal door. MacGilvernock is nu in balbezit. MacGilvernock haalt uit met een fantastische trap. Gheorghe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Rebelii - Arrubium Măcin 1:1

41e minuut.
Pongor met een sublieme pass. Daar is Sopârlă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sopârlă passt de bal in één keer door. Wydra rent richting de bal. Wydra haalt uit met een fantastische trap. Gheorghe bokst de bal weg. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Rebelii 52%, Arrubium Măcin 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Rebelii - Arrubium Măcin 1:1

50e minuut.
Góngora speelt de bal door. Opatrný rent richting de bal. Opatrný passt de bal zonder na te denken. Balaci rent richting de bal. Balaci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rebelii - Arrubium Măcin 1:2

52e minuut.
Olivos met een sublieme pass. Roch rent richting de bal. Roch passt de bal met de wreef. Daar is Balaci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balaci schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
do Pandeiro neemt vlug de vrije trap. Vîlcu kopt de bal weg. van Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hoye draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Rebelii - Arrubium Măcin 2:2

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Üçdağ komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Kalatzopoulos rent richting de bal. Kalatzopoulos speelt de bal door. Roch is nu in balbezit. Roch geeft de bal voor. Opatrný springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uyanık komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Pušin geeft de bal voor. Roch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Opatrný kopt de bal weg. Uyanık rent richting de bal. Uyanık haalt uit met een fantastische trap. Tătaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Rebelii 50%, Arrubium Măcin 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Rebelii - Arrubium Măcin 2:2