Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 17:54
  • Competitiewedstrijd: Liga III.01
  • Stadion: Purple Hills
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 13171
Recolta T. Vladimirescu Spicul Salcud
Creanta Tactiek 1.01.1.22
36% Balbezit 64%
88% Spel op eigen helft 12%
1 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 55.6
average Schieten very good
adequate Passen solid
average Verdedigen very good


10e minuut.
Daar is Schäfer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schäfer speelt de bal door. Răduţă is nu in balbezit. Răduţă draait met de bal, schiet en ... Milin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Spicul Salcud 0:1

19e minuut.
Kámen onderschept slim de pass. Porcar rent richting de bal. Porcar geeft een lange en hoge pass. Kılınçtürk is nu in balbezit. Kılınçtürk draait met de bal, schiet en ... Milin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Schäfer rent richting de bal. Schäfer speelt de bal door. Răduţă rent richting de bal. Răduţă haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Hahn passt de bal zonder na te denken. Porcar bereikt de bal nog maar net als eerste. Porcar geeft een lange en hoge pass. Răduţă is nu in balbezit. Răduţă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Kılınçtürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hahn passt de bal zonder na te denken. Porcar is nu in balbezit. Porcar geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Erazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Erazo passt de bal met de wreef. Schäfer is nu in balbezit. Schäfer geeft een hoge lob. Kılınçtürk krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Spicul Salcud 0:2

40e minuut.
Hankiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Hankiss geeft een hoge lob. Kámen rent richting de bal. Kılınçtürk onderschept slim de pass. Kılınçtürk haalt uit met een fantastische trap. Milin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Răduţă passt de bal zonder na te denken. Porcar rent richting de bal. Kámen rent richting de bal. Porcar verovert de bal door een tackle van achteren. Porcar draait met de bal, schiet en ... Milin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Schäfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schäfer geeft een hoge lob. Kılınçtürk heeft problemen om de bal te vangen. Kılınçtürk haalt uit met een fantastische trap. Milin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Spicul Salcud 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Recolta T. Vladimirescu 86%, Spicul Salcud 14%.
Recolta T. Vladimirescu - Spicul Salcud 0:3

48e minuut.
Schäfer rent richting de bal. Schäfer geeft een hoge lob. Răduţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Răduţă draait met de bal, schiet en ... Milin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Spicul Salcud 0:4

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rucăreanu komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Erazo rent richting de bal. Erazo geeft een hoge lob. Răduţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Răduţă schiet op doel. Milin probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Robinson kopt de bal weg. Rucăreanu probeert naar een medespeler te passen. Porcar rent richting de bal. Porcar geeft de bal voor. Răduţă maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Kámen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kámen geeft een hoge lob. Rucăreanu speelt de bal door. Kılınçtürk kan de bal niet met de borst controleren. Kılınçtürk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Doeltrap. Sammler komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Porcar is nu in balbezit. Porcar geeft een hoge lob. Sammler rent richting de bal. Sammler draait met de bal, schiet en ... Milin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Spicul Salcud 0:5

79e minuut.
Andries is nu in balbezit. Hankiss onderschept slim de pass. Hankiss speelt de bal door. Daar is Sammler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sammler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Hankiss probeert naar een medespeler te passen. Schäfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schäfer speelt de bal door. Porcar is nu in balbezit. Porcar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Erazo geeft een lange en hoge pass. Kılınçtürk rent richting de bal. Sammler rent richting de bal. Sammler haalt uit met een fantastische trap. Milin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Spicul Salcud 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Recolta T. Vladimirescu 90%, Spicul Salcud 10%.
Recolta T. Vladimirescu - Spicul Salcud 0:6