Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 17:54
  • Competitiewedstrijd: Liga III.03
  • Stadion: Ion Oblemenco
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 26186
Blue Aztec 2006 F.C. LANUS
improvizatii Tactiek ala
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 8
64.6 gemiddelde waardering 64.8
very good Schieten formidable
formidable Passen very good
very good Verdedigen formidable


2e minuut.
Jaliens heeft problemen om de bal te vangen. Henning bereikt de bal nog maar net als eerste. Fam bereikt de bal nog maar net als eerste. Fam draait met de bal, schiet en ... Anderton werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - F.C. LANUS 0:1

14e minuut.
Ertunç met een sublieme pass. Klungelig pakt Tybora de bal. Tybora passt de bal zonder na te denken. Fam bereikt de bal nog maar net als eerste. Fam haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Ertunç met een sublieme pass. Văduva bereikt de bal nog maar net als eerste. Văduva met een sublieme pass. Jaliens bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaliens schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Tybora heeft problemen om de bal te vangen. Tybora passt de bal met de wreef. Jaliens rent richting de bal. Fam is nu in balbezit. Fam draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Aztec 2006 72%, F.C. LANUS 28%.
Blue Aztec 2006 - F.C. LANUS 0:1

61e minuut.
Tybora probeert naar een medespeler te passen. Văduva rent richting de bal. Vajagić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vajagić krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Cãrbunaru probeert naar een medespeler te passen. Henning rent richting de bal. Fam schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fam krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Tybora bereikt de bal nog maar net als eerste. Tybora geeft een hoge lob. Jaliens is nu in balbezit. Jaliens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - F.C. LANUS 0:2

87e minuut.
Socha bereikt de bal nog maar net als eerste. Socha geeft een hoge lob. Fam bereikt de bal nog maar net als eerste. Fam draait met de bal, schiet en ... Iorga verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - F.C. LANUS 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Aztec 2006 67%, F.C. LANUS 33%.
Blue Aztec 2006 - F.C. LANUS 0:3