Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 17:54
  • Competitiewedstrijd: Liga III.03
  • Stadion: Aron-Voda
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 30133
FC Aroneanu Cobra
T8 Tactiek simplu de tot v3
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
58.2 gemiddelde waardering 57.9
very good Schieten formidable
very good Passen excellent
formidable Verdedigen very good


1e minuut.
Jiménez rent richting de bal. Cenky rent richting de bal. Cenky passt de bal met de wreef. Bragaglia geeft een hoge lob. Jofré springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bragaglia met een snelle inworp. Cugowski geeft een lange en hoge pass. Jofré springt en kopt de bal. Liga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aroneanu - Cobra 0:1

10e minuut.
Santander geeft een lange en hoge pass. Haisza rent richting de bal. Haisza probeert naar een medespeler te passen. Teuns geeft een hoge lob. Alföldi maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Cenky met een sublieme pass. Bragaglia is nu in balbezit. Bragaglia met een sublieme pass. Jofré heeft problemen om de bal te vangen. Jofré draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Bragaglia heeft problemen om de bal te vangen. Bragaglia passt de bal met de wreef. Jofré rent richting de bal. Jofré haalt uit met een fantastische trap. Liga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aroneanu - Cobra 0:2

26e minuut.
Cugowski heeft problemen om de bal te vangen. Cugowski speelt de bal door. Bragaglia is nu in balbezit. Bragaglia geeft een hoge lob. Jiménez springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Daar is Cugowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cugowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Bragaglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bragaglia geeft een hoge lob. Jiménez krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aroneanu - Cobra 0:3

33e minuut.
Anievas geeft een lange en hoge pass. Daar is Bazalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez draait met de bal, schiet en ... Liga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aroneanu - Cobra 0:4

34e minuut.
Schjelderup komt het veld opgelopen. Szambelan komt het veld opgelopen. Lászka komt het veld opgelopen. Lambea komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Anievas bereikt de bal nog maar net als eerste. Szambelan rent richting de bal. Anievas begaat een overtreding. Anievas krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Teuns bereikt de bal nog maar net als eerste. Teuns passt de bal in één keer door. Mizda verovert de bal door een tackle van achteren. Haisza bereikt de bal nog maar net als eerste. Haisza geeft een hoge lob. Mrównica bokst de bal weg. Santander controleert de bal met de borst.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Cugowski passt de bal met de wreef. Anievas bereikt de bal nog maar net als eerste. Teuns tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Teuns krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Anievas raakt geblesseerd tijdens het duel. Anievas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lászka kopt de bal weg. Comesaña probeert de bal aan de voet te houden. Jofré bereikt de bal nog maar net als eerste. Jofré haalt uit met een fantastische trap. Liga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Teuns is nu in balbezit. Teuns passt de bal met de wreef. Haisza rent richting de bal. Haisza geeft de bal voor. Szambelan maakt een snoekduik en kopt de bal. Mrównica bokst de bal weg. Santander verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aroneanu - Cobra 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aroneanu 64%, Cobra 36%.
FC Aroneanu - Cobra 1:4

47e minuut.
Haisza bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Haisza neemt de hoekschop. Schjelderup krijgt zijn hoofd ertegen. Mrównica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aroneanu - Cobra 2:4

51e minuut.
Haisza is nu in balbezit. Haisza probeert naar een medespeler te passen. Schjelderup is nu in balbezit. Schjelderup draait met de bal, schiet en ... Mrównica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aroneanu - Cobra 3:4

58e minuut.
Jiménez springt en kopt de bal. Barberis verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bragaglia neemt de hoekschop. Jiménez springt en kopt de bal. Liga bokst de bal weg.

59e minuut.
Bragaglia geeft de bal voor. Lambea heeft problemen om de bal te vangen. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez schiet op doel. Liga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Klungelig pakt Lászka de bal. Lászka geeft een lange en hoge pass. Haisza bereikt de bal nog maar net als eerste. Haisza schiet op doel. Mrównica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Aroneanu - Cobra 4:4

69e minuut.
Lászka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Roczniak komt het veld opgelopen.

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Schjelderup stond buitenspel. Stan neemt vlug de vrije trap. Bragaglia rent richting de bal. Bragaglia geeft een hoge lob. Jofré maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Szambelan onderschept slim de pass. Anievas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szambelan raakt geblesseerd tijdens het duel. Tovani zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Haisza de bal. Haisza geeft een lange en hoge pass. Schjelderup krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aroneanu 44%, Cobra 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Aroneanu - Cobra 4:4