Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC TEXTILA CISNADIE Lichiresti Old Club
num2 Tactiek 4312 m
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
63.5 gemiddelde waardering 65.3
uitstekend Schieten formidabel
formidabel Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Scânteianu kopt de bal weg. Castellón is nu in balbezit. Castellón passt de bal met de wreef. Simmen is nu in balbezit. Simmen draait met de bal, schiet en ... Ion kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Olguín probeert naar een medespeler te passen. Viinikkala is nu in balbezit. Viinikkala passt de bal in één keer door. Simmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Simmen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Ion verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lamperski rent richting de bal. Lamperski schiet op doel. Ion kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Budinić is nu in balbezit. Oviedo begaat een overtreding. Budinić raakt geblesseerd tijdens het duel. Kufajewski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Budinić springt en kopt de bal. Cíger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Karaś is nu in balbezit. Karaś passt de bal met de wreef. Olszówka bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszówka geeft een lange en hoge pass. Budinić maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Scânteianu probeert naar een medespeler te passen. Olszówka bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszówka speelt de bal door. Daar is Karaś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaś schiet op doel. Cíger bokst de bal weg.

35e minuut.
Wyszyński kopt de bal weg. Grnčarov is nu in balbezit. Karaś verovert de bal door een tackle van achteren. Karaś draait met de bal, schiet en ... Langosz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cíger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TEXTILA CISNADIE 51%, Lichiresti Old Club 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC TEXTILA CISNADIE - Lichiresti Old Club 0:0

59e minuut.
Moca geeft een lange en hoge pass. Viinikkala is nu in balbezit. Scânteianu onderschept slim de pass. Simmen verovert de bal door een tackle van achteren. Simmen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Grnčarov speelt de bal door. Lamperski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufajewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kufajewski krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Belev passt de bal met de wreef. Castellón probeert naar een medespeler te passen. Simmen probeert naar een medespeler te passen. Viinikkala rent richting de bal. Viinikkala schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TEXTILA CISNADIE 44%, Lichiresti Old Club 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC TEXTILA CISNADIE - Lichiresti Old Club 0:0