Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EIELCC FC INTERNATIONALE
532fd Tactiek *Alina*
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 5
62.9 gemiddelde waardering 62.5
excellent Schieten excellent
excellent Passen very good
very good Verdedigen outstanding


5e minuut.
Chiba geeft een hoge lob. Daar is Buraczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podkański speelt de bal door. Ustić rent richting de bal. Ustić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Esquerdinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ustić verovert de bal door een tackle van achteren. Ustić schiet op doel. Vekram werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EIELCC - FC INTERNATIONALE 1:0

19e minuut.
Buraczek onderschept slim de pass. Buraczek met een sublieme pass. Roşca heeft problemen om de bal te vangen. Roşca geeft de bal voor. Klungelig pakt Türkoğlu de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Vlaicu speelt de bal door. Funar is nu in balbezit. Funar geeft een lange en hoge pass. Kłodawski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Labuda geeft een hoge lob. Roşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Türkoğlu zijn tegenspeler op de grond. Türkoğlu krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Kłodawski passt de bal in één keer door. Ustić rent richting de bal. Ustić schiet op doel. Labuda probeert de bal aan de voet te houden. Vekram maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EIELCC - FC INTERNATIONALE 2:0

30e minuut.
Buraczek geeft een lange en hoge pass. Ryjek rent richting de bal. Ryjek geeft een hoge lob. Roşca rent richting de bal. Roşca draait met de bal, schiet en ... Paal!

37e minuut.
Chiba maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ustić kopt de bal weg. Daar is Labuda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labuda geeft een hoge lob. Ryjek geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Popek passt de bal zonder na te denken. Podkański speelt de bal door. Ustić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ustić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EIELCC - FC INTERNATIONALE 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EIELCC 53%, FC INTERNATIONALE 47%.
EIELCC - FC INTERNATIONALE 3:0

48e minuut.
Buraczek passt de bal met de wreef. Ryjek rent richting de bal. Ryjek passt de bal met de wreef. Tiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiko draait met de bal, schiet en ... Spiridione probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Podkański rent richting de bal. Podkański geeft een hoge lob. Ustić rent richting de bal. Ustić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EIELCC - FC INTERNATIONALE 4:0

56e minuut.
Chiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiba geeft de bal voor. López Domínguez heeft problemen om de bal te vangen. Kłodawski is nu in balbezit. Kłodawski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Inga speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Chiba de bal onder controle te krijgen. Tiko rent richting de bal. Tiko draait met de bal, schiet en ... Spiridione maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
EIELCC - FC INTERNATIONALE 4:1

66e minuut.
Kozik neemt vlug de vrije trap. Tiko kopt de bal weg. Assi rent richting de bal. Ryjek onderschept slim de pass. Ryjek geeft de bal voor. Spiridione verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tiko rent richting de bal. Tiko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EIELCC - FC INTERNATIONALE 4:2

79e minuut.
Labuda geeft een hoge lob. Roşca kopt de bal weg. Tiko rent richting de bal. Tiko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Popek geeft een hoge lob. Inworp. Buraczek met een snelle inworp. Roşca is nu in balbezit. Roşca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Funar passt de bal zonder na te denken. Ustić is nu in balbezit. Kłodawski rent richting de bal. Kłodawski draait met de bal, schiet en ... Vekram maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EIELCC - FC INTERNATIONALE 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EIELCC 47%, FC INTERNATIONALE 53%.
EIELCC - FC INTERNATIONALE 5:2