Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Corvinul Avantul Suseni
08-C Tactiek 4-1-3-2 pres
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
62.3 gemiddelde waardering 63.9
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen formidabel


21e minuut.
Moulazimis rent richting de bal. Moulazimis speelt de bal door. Vider heeft problemen om de bal te vangen. Vider geeft de bal voor. Gal kopt de bal weg. Sârb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Văcăroiu is nu in balbezit. Văcăroiu geeft een hoge lob. Gastaldi kopt de bal weg. Bălănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălănescu haalt uit met een fantastische trap. Brlej bokst de bal weg.

28e minuut.
Gastaldi geeft een hoge lob. Profire is nu in balbezit. Profire schiet op doel. Zaloga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brlej werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Limond geeft een hoge lob. Inworp. Văcăroiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gastaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gastaldi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Regedei met een sublieme pass. Moulazimis bereikt de bal nog maar net als eerste. Moulazimis geeft een lange en hoge pass. Vider springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul - Avantul Suseni 0:1

37e minuut.
Valckx probeert naar een medespeler te passen. Gastaldi rent richting de bal. Korytář controleert de bal met de borst. Profire is nu in balbezit. Profire draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Văcăroiu rent richting de bal. Văcăroiu speelt de bal door. Valckx is nu in balbezit. Valckx geeft een hoge lob. Bălănescu springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Corvinul 44%, Avantul Suseni 56%.
F.C. Corvinul - Avantul Suseni 0:1

54e minuut.
Zaloga kopt de bal weg. Moulazimis rent richting de bal. Moulazimis speelt de bal door. Vider is nu in balbezit. Vider haalt uit met een fantastische trap. Sârb bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Valckx probeert naar een medespeler te passen. Bălănescu heeft problemen om de bal te vangen. Naumiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Naumiuk speelt de bal door. Regedei geeft de bal voor. Brlej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Profire stond buitenspel. Coc komt het veld opgelopen. Fedorca komt het veld opgelopen. Amânar komt het veld opgelopen. Judele komt het veld opgelopen. Lup komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Stefańczyk geeft een hoge lob. Vider bereikt de bal nog maar net als eerste. Amar begaat een overtreding. Amar krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Stefańczyk speelt de bal door. Mihali is nu in balbezit. Mihali passt de bal met de wreef. Vider rent richting de bal. Vider schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Corvinul 50%, Avantul Suseni 50%.
F.C. Corvinul - Avantul Suseni 0:1