Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 17:55
  • Competitiewedstrijd: Liga III.08
  • Stadion: Red Ants Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 15999
Red Ants cry75
The best Tactiek appa2
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
7 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
61.4 gemiddelde waardering 65.1
excellent Schieten excellent
excellent Passen formidable
very good Verdedigen very good


8e minuut.
Grigorov rent richting de bal. Muhlenberg begaat een overtreding. Grigorov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Leppälä zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sambade krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Inworp. Mihnea met een snelle inworp. Vásárhelyi is nu in balbezit. Vásárhelyi geeft een lange en hoge pass. Nuţiu springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Velcea speelt de bal door. Mihnea rent richting de bal. Mihnea geeft een hoge lob. Nuţiu springt en kopt de bal. Juzala probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Ants - cry75 0:1

33e minuut.
Atienza onderschept slim de pass. Mihnea is nu in balbezit. Cinquetti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mihnea wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mihnea kan niet meer verder spelen. Povedano Martínez komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Machín met de inworp. Falcon met een sublieme pass. Reinert is nu in balbezit. Nuţiu is nu in balbezit. Nuţiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Povedano Martínez rent richting de bal. Povedano Martínez passt de bal zonder na te denken. Reinert rent richting de bal. Reinert schiet op doel. Nuţiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Juzala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Ants 69%, cry75 31%.
Red Ants - cry75 0:1

49e minuut.
Sambade verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abdulrahimi. Sambade is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cinquetti met een snel genomen vrije trap. Sambade rent richting de bal. Sambade draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Sambade is nu in balbezit. Grigorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambade rent richting de bal. Sambade draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Cinquetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinquetti probeert naar een medespeler te passen. Grigorov is nu in balbezit. Grigorov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Red Ants - cry75 1:1

61e minuut.
Leppälä met een sublieme pass. Grigorov rent richting de bal. Tuchewicz begaat een overtreding. Tuchewicz krijgt een gele kaart.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leppälä met een snelle inworp. Cinquetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinquetti geeft een lange en hoge pass. Grigorov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Grigorov controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Stalev komt het veld opgelopen. Rejski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Ants 65%, cry75 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Red Ants - cry75 1:1