Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horsemen of the Apocalypse F.C. Corvinul
5-3-2 Tactiek 08-CUD
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 51
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
26.5 gemiddelde waardering 58
weak Schieten outstanding
weak Passen very good
poor Verdedigen very good


1e minuut.
Daar is Sicard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horvăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Gastaldi onderschept slim de pass. Gastaldi haalt uit met een fantastische trap. Micsoniu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Gastaldi rent richting de bal. Gastaldi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Oprică de bal. Oprică draait met de bal, schiet en ... Micsoniu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - F.C. Corvinul 0:1

6e minuut.
Copos maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gal geeft een lange en hoge pass. Gastaldi rent richting de bal. Gastaldi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - F.C. Corvinul 0:2

8e minuut.
Sicard passt de bal met de wreef. Rakštis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakštis passt de bal met de wreef. Gastaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gastaldi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Valckx is nu in balbezit. Valckx passt de bal met de wreef. Fedorko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gastaldi verovert de bal door een tackle van achteren. Gastaldi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Oprică rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Valckx passt de bal zonder na te denken. Regedei is nu in balbezit. Regedei passt de bal met de wreef. Oprică rent richting de bal. Oprică haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Amar geeft een lange en hoge pass. Oprică rent richting de bal. Bălănescu rent richting de bal. Bălănescu schiet op doel. Micsoniu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - F.C. Corvinul 0:3

19e minuut.
Văcăroiu passt de bal met de wreef. Valckx rent richting de bal. Valckx passt de bal zonder na te denken. Gastaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gastaldi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Regedei rent richting de bal. Regedei met een sublieme pass. Bălănescu rent richting de bal. Bălănescu haalt uit met een fantastische trap. Micsoniu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - F.C. Corvinul 0:4

21e minuut.
Văcăroiu rent richting de bal. Văcăroiu geeft de bal voor. Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - F.C. Corvinul 0:5

23e minuut.
Copos kopt de bal weg. Daar is Duggan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valckx probeert naar een medespeler te passen. Oprică is nu in balbezit. Oprică draait met de bal, schiet en ... Micsoniu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gastaldi is nu in balbezit. Gastaldi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - F.C. Corvinul 0:6

23e minuut.
Oprică passt de bal in één keer door. Gastaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gastaldi passt de bal zonder na te denken. Oprică rent richting de bal. Oprică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - F.C. Corvinul 0:7

28e minuut.
Klungelig pakt Horvăţ de bal. Valckx rent richting de bal. Valckx geeft de bal voor. Bălănescu rent richting de bal. Bălănescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - F.C. Corvinul 0:8

30e minuut.
Copos passt de bal in één keer door. Fedorko bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică verovert de bal door een tackle van achteren. Gastaldi rent richting de bal. Gastaldi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - F.C. Corvinul 0:9

30e minuut.
Sicard probeert naar een medespeler te passen. Nógrádi met een sublieme pass. Lincar rent richting de bal. Bălănescu rent richting de bal. Bălănescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - F.C. Corvinul 0:10

35e minuut.
Regedei rent richting de bal. Regedei passt de bal in één keer door. Rakštis rent richting de bal. Gastaldi onderschept slim de pass. Gastaldi geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Stănăşel met een harde bal richting middenveld. Barbé kopt de bal weg. Regedei geeft een hoge lob. Gastaldi probeert de bal met de borst te controleren. Gastaldi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Văcăroiu met een snelle inworp. Gastaldi rent richting de bal. Gastaldi passt de bal met de wreef. Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bălănescu rent richting de bal. Bălănescu draait met de bal, schiet en ... Micsoniu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - F.C. Corvinul 0:11

40e minuut.
Gastaldi kopt de bal weg. Stănăşel is nu in balbezit. Stănăşel geeft de bal voor. Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stănăşel heeft problemen om de bal te vangen. Oprică rent richting de bal. Oprică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - F.C. Corvinul 0:12

41e minuut.
Nógrádi is nu in balbezit. Gal onderschept slim de pass. Gal geeft een lange en hoge pass. Bălănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălănescu haalt uit met een fantastische trap. Micsoniu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - F.C. Corvinul 0:13

42e minuut.
Sicard passt de bal in één keer door. Rakštis is nu in balbezit. Gastaldi verovert de bal door een tackle van achteren. Gastaldi draait met de bal, schiet en ... Micsoniu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - F.C. Corvinul 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horsemen of the Apocalypse 78%, F.C. Corvinul 22%.
Horsemen of the Apocalypse - F.C. Corvinul 0:14

47e minuut.
Klungelig pakt Văcăroiu de bal. Văcăroiu speelt de bal door. Gastaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălănescu is nu in balbezit. Bălănescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - F.C. Corvinul 0:15

50e minuut.
Duggan is nu in balbezit. Barbé is nu in balbezit. Barbé geeft een hoge lob. Gastaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gastaldi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rakštis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakštis geeft de bal voor. Regedei rent richting de bal. Regedei geeft een lange en hoge pass. Micsoniu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Oprică is nu in balbezit. Oprică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - F.C. Corvinul 0:16

51e minuut.
Lord komt het veld opgelopen. Lup komt het veld opgelopen. Coc komt het veld opgelopen. Fedorca komt het veld opgelopen. Judele komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Copos is nu in balbezit. Gușea is nu in balbezit. Gușea speelt de bal door. Judele is nu in balbezit. Judele draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Daar is Fedorca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fedorca passt de bal met de wreef. Judele is nu in balbezit. Judele draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - F.C. Corvinul 0:17

59e minuut.
Lup probeert naar een medespeler te passen. Stănăşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică verovert de bal door een tackle van achteren. Gastaldi is nu in balbezit. Gastaldi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Stănăşel verovert de bal door een tackle van achteren. Stănăşel probeert naar een medespeler te passen. Rakštis rent richting de bal. Oprică rent richting de bal. Oprică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - F.C. Corvinul 0:18

66e minuut.
Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Judele rent richting de bal. Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică haalt uit met een fantastische trap. Micsoniu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Daar is Fedorko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oprică rent richting de bal. Oprică draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Klungelig pakt Horvăţ de bal. Văcăroiu onderschept slim de pass. Văcăroiu geeft een lange en hoge pass. Oprică rent richting de bal. Oprică schiet op doel. Micsoniu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Judele rent richting de bal. Judele schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - F.C. Corvinul 0:19

71e minuut.
Coc kopt de bal weg. Lup is nu in balbezit. Lup geeft een hoge lob. Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Nógrádi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gastaldi is nu in balbezit. Oprică rent richting de bal. Gastaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gastaldi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Coc verovert de bal door een tackle van achteren. Coc passt de bal zonder na te denken. Lup probeert naar een medespeler te passen. Judele rent richting de bal. Judele draait met de bal, schiet en ... Micsoniu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - F.C. Corvinul 0:20

76e minuut.
Lup speelt de bal door. Judele bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gușea. Gușea krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Văcăroiu is nu in balbezit. Văcăroiu geeft de bal voor. Lincar kopt de bal weg. Gastaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gastaldi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Văcăroiu onderschept slim de pass. Văcăroiu passt de bal in één keer door. Gastaldi rent richting de bal. Gastaldi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - F.C. Corvinul 0:21

87e minuut.
Văcăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcăroiu geeft een lange en hoge pass. Stănăşel heeft problemen om de bal te vangen. Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - F.C. Corvinul 0:22

89e minuut.
Lup met de inworp. Coc is nu in balbezit. Coc passt de bal in één keer door. Judele rent richting de bal. Judele schiet op doel. Micsoniu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Rakštis geeft een hoge lob. Inworp. Văcăroiu met de inworp. Klungelig pakt Gastaldi de bal. Gastaldi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - F.C. Corvinul 0:23

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horsemen of the Apocalypse 77%, F.C. Corvinul 23%.
Horsemen of the Apocalypse - F.C. Corvinul 0:23