Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 17:55
  • Competitiewedstrijd: Liga III.09
  • Stadion: Nebunii Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 50000
Nebunii Universitatea Cluj-Napoca
tactica mod Tactiek U 523
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 10
64.3 gemiddelde waardering 57.6
very good Schieten very good
excellent Passen solid
formidable Verdedigen outstanding


15e minuut.
Zorić speelt de bal door. Mądzielewski kopt de bal weg. Daar is Żyrkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Pescariu probeert de bal aan de voet te houden. Hirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Thành Tín begaat een overtreding. Thành Tín krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Ninoiu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hughes met een snelle inworp. Fakir is nu in balbezit. Fakir geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Maradona-Lmaghrib geeft de bal voor. Bădălan is nu in balbezit. Bădălan geeft een lange en hoge pass. Valencia is nu in balbezit. Valencia draait met de bal, schiet en ... Zorić bokst de bal weg.

26e minuut.
Żyrkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żyrkowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Maradona-Lmaghrib, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valencia rent richting de bal. Valencia draait met de bal, schiet en ... Zorić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebunii - Universitatea Cluj-Napoca 1:0

29e minuut.
Hughes speelt de bal door. Daar is Sruthi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sruthi met een sublieme pass. Hirata rent richting de bal. Hirata draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Półćwiartek speelt de bal door. Klungelig pakt Ronaldo de bal. Pescariu verovert de bal door een tackle van achteren. Pescariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebunii - Universitatea Cluj-Napoca 2:0

37e minuut.
Daar is Mądzielewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Céjas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Céjas krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Fakir bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakir passt de bal zonder na te denken. Pescariu rent richting de bal. Pescariu haalt uit met een fantastische trap. Zorić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebunii - Universitatea Cluj-Napoca 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nebunii 42%, Universitatea Cluj-Napoca 58%.
Nebunii - Universitatea Cluj-Napoca 3:0

52e minuut.
Ronaldo onderschept slim de pass. Ronaldo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Półćwiartek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fakir geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Sruthi met een sublieme pass. Zamfir is nu in balbezit. Lászlai legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lászlai krijgt een gele kaart. Zamfir is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mowlik neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Tundra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebunii - Universitatea Cluj-Napoca 3:1

59e minuut.
Sruthi is nu in balbezit. Żyrkowski begaat een overtreding. Sruthi raakt geblesseerd tijdens het duel. Sruthi met een snel genomen vrije trap. Hirata krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Vučić komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Gioga geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Hirata stond buitenspel. Céjas neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Valencia de bal. Pescariu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebunii - Universitatea Cluj-Napoca 4:1

70e minuut.
Ambrocii komt het veld opgelopen. Céjas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gorie komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Mowlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir rent richting de bal. Mowlik probeert naar een medespeler te passen. Zamfir is nu in balbezit. Zamfir schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Ninoiu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Paşcalău komt het veld opgelopen.

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Valencia stond buitenspel. Paşcalău maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Zamfir kopt de bal weg. Ambrocii is nu in balbezit. Ambrocii draait met de bal, schiet en ... Tundra bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nebunii 51%, Universitatea Cluj-Napoca 49%.
Nebunii - Universitatea Cluj-Napoca 4:1