Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Valhalla AG Suporterul 1.0
ss Tactiek att 1
55% Balbezit 45%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
57.3 gemiddelde waardering 59
solid Schieten excellent
solid Passen very good
outstanding Verdedigen solid


2e minuut.
Syrjäkoski passt de bal in één keer door. Ausina met een sublieme pass. Curzi speelt de bal door. Pyziak rent richting de bal. Pyziak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Valhalla AG - Suporterul 1.0 0:1

6e minuut.
Pekez bereikt de bal nog maar net als eerste. Milaković speelt de bal door. Eftimescu met een sublieme pass. Pekez rent richting de bal. Pekez schiet op doel. Ciorchine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Valhalla AG - Suporterul 1.0 0:2

11e minuut.
Amorini rent richting de bal. Eftimescu onderschept slim de pass. Eftimescu probeert naar een medespeler te passen. Pyziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyziak haalt uit met een fantastische trap. Ciorchine bokst de bal weg.

23e minuut.
Scânteianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Scânteianu geeft een lange en hoge pass. Pyziak kopt de bal weg. Pekez is nu in balbezit. Pekez draait met de bal, schiet en ... Ciorchine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Copită kopt de bal weg. Milaković is nu in balbezit. Pekez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekez draait met de bal, schiet en ... Ciorchine bokst de bal weg.

34e minuut.
Pekez heeft problemen om de bal te vangen. Eftimescu met een sublieme pass. Milaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyziak is nu in balbezit. Pyziak draait met de bal, schiet en ... Ciorchine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valhalla AG 73%, Suporterul 1.0 27%.
Valhalla AG - Suporterul 1.0 0:2

46e minuut.
Massongo komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Massongo probeert naar een medespeler te passen. Copită rent richting de bal. Pekez verovert de bal door een tackle van achteren. Pekez draait met de bal, schiet en ... Ciorchine maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valhalla AG - Suporterul 1.0 0:3

57e minuut.
David heeft problemen om de bal te vangen. Pekez bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Milaković geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pyziak springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Amorini passt de bal zonder na te denken. Eftimescu geeft de bal voor. Pekez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekez haalt uit met een fantastische trap. Ciorchine werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valhalla AG - Suporterul 1.0 0:4

73e minuut.
Scânteianu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bajorski komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Milaković verovert de bal door een tackle van achteren. Milaković passt de bal met de wreef. Pekez is nu in balbezit. Pekez draait met de bal, schiet en ... Ciorchine werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valhalla AG - Suporterul 1.0 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valhalla AG 67%, Suporterul 1.0 33%.
Valhalla AG - Suporterul 1.0 0:5