Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CA San Lorenzo JRR10
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Daar is Prinzen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prinzen geeft een lange en hoge pass. Giacometto heeft problemen om de bal te vangen. Vranjican bereikt de bal nog maar net als eerste. Vranjican haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Martino passt de bal zonder na te denken. Prinzen is nu in balbezit. Prinzen speelt de bal door. Vranjican is nu in balbezit. Vranjican schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Alanoca heeft problemen om de bal te vangen. Vranjican bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometto schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vranjican roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Vranjican kan niet meer verder spelen. Magnoli komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA San Lorenzo 55%, JRR10 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CA San Lorenzo - JRR10 0:0

62e minuut.
Drko rent richting de bal. Drko geeft een lange en hoge pass. Daar is Madero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilchez is nu in balbezit. Wilchez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Martino met een sublieme pass. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnoli onderschept slim de pass. Alanoca is nu in balbezit. Alanoca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CA San Lorenzo - JRR10 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA San Lorenzo 52%, JRR10 48%.
CA San Lorenzo - JRR10 0:1